Nem tudod, mi áll jól? Válassz az arcodhoz illő napszemüveget!

on May 06, 2021

Emlékszel még azokra az időkre, amikor csak besétáltál az üzletbe, felpróbáltad a napszemüvegeket és minden olyan egyszerűen ment? Mi sem. Az online vásárlásnak megvannak a maga előnyei, de egy nagy kérdést is felvet: honnan fogod tudni, hogy a kiválasztott keret jól fog állni? Ha nem bíznád a véletlenre, akkor először görgess az oldal aljára, ahol megtalálod napszemüvegajánlónkat a fejformádra szabva. Most pedig lássuk minden arctípushoz a szerintünk legütősebb darabot.

Természetesen a kedvencünkkel kezdenénk. Ez a retró-futurisztikus, olasz gyártású Loewe napszemüveg egy igazán egyedi darab. Drámai formák, karcos vonások jellemzik, fényes hatással és lágy színezéssel kombinálva. Ez az összhatás kelti életre a szofisztikált nőt. Nem csak gyönyörű, de funkcionális is az UV-védelmének köszönhetően.

Karligraphy napszemüveg, Fendi

Egy igazi műalkotást vennél? Akkor a Fendi Karligraphy szemüvegét ajánlanánk. Ez az a keret, amelyben a divat és a művészet találkozik. Egy abszolút statement darab, amellyel kifejezheted egyéniséged. Az olasz márka ikonikus pillangó sziluettje és az arany részletek teszik igazán izgalmassá.

Alpine Napszemüveg, TOL Eyewear

Úgy tűnik, ma csak statement darabokkal jelentkezünk. Nézd csak, milyen csodásan öleli körbe a szemeket ez a napszemüveg Linda Tol tervezésében? Egy ikonikus, kézzel készült, must-have mestermű, lencséi pedig 100% UV-védelemmel szolgálnak, amelyet a Carl Zeiss garantál.

Kerek Formájú Napszemüveg, Fendi

Mit szólnál ahhoz, ha egy kicsit visszautaznánk az időben? De mi lenne, ha ezt igazán stílusosan tennénk? Ennek a mesés Fendi napszemüvegnek a retro formája már önmagában is feminin összhatást gyakorol, de a hatalmas méret és a teknőspáncél minta csak még jobban ráerősítenek erre. Ha pedig esetleg amiatt aggódnál, hogy nem lesz jó a méret, akkor hadd nyugtassunk meg: az állítható orrpárnák még személyre szabottabbá teszik az élményt.

The Flex napszemüveg, Adam Selman X Le Specs

Végül, az egyik legütősebb darabot hagytuk utoljára: a The Flex napszemüveg egy unisex darab, amelyet egyszerűen úgy tudnánk jellemezni, hogy Wesley Snipes és Mad Cobra találkozása. Bella Hadid és Rihanna is erre a szemcsire esküszik, tehát a vagányság garantált. Csak képzeld el, ahogy naplementekor a lencsében megcsillan a szatén bronz és a réz!


NAPSZEMÜVEGAJÁNLÓ A FEJFORMÁDRA SZABVA

Ez az összeállítás segít abban, hogy beazonosítsd, melyek azok a fazonok, amelyek valóban jól állnak. Gyémánt formájú, ovális, kerek, szögletes vagy széles az arcod? Bármelyik is legyen, mindenhogy gyönyörű vagy! Ám ahhoz, hogy a tökéletes darabot megtaláld, nézd csak meg, mit tartogattunk neked a végére.

Ha közelebbről is megnéznéd az arcformádhoz illő, mesés darabokat, akkor csak kattints ide vagy a fenti képre.

Source: Pinterest, SparkLeMonde.com