Csak bújj bele! Stílusos darabok minden helyzetre!

on July 27, 2021

Vannak napok, amikor egyszerre vágysz kényelemre és arra, hogy jól nézz ki? Megesik, hogy a macinaci már nem alkalmas minden helyzetben, főleg, ha kint 35 fok van. Mit tehetsz ilyenkor? Egyszerűen kapj fel egy ruhát néhány menő kiegészítővel.

Kattints a képekre a kollekció eléréséhez és lásd a saját szemeddel, hogy a kényelem és vagányság teljes mértékben elérhető. Kettő az egyben.

 

Csíkos és hosszú nem volt soha ennyire menő! Vegyél fel ehhez a lenge organikus pamutból készült csodás maxiruhához egy napszemüveget, egy baseball sapkát és párosítsd egy színben hozzáillő szandállal. Dobd fel a gardróbod világos színekkel, és érezd, ahogy a pasztell tónusok a hangulatodat is jobb irányba terelik.

Coco Chanel óta minden nő tudja, hogy a kis fekete ruha igazi must-have darab, ha a gardróbodról van szó. Ez egy laza és romantikus, mégis elegáns darab, amelynek hangulata attól függ, mivel kombinálod, így rengeteg alkalomra felveheted. A nyitott hát segíti a bőröd lélegezni, miközben a ruha mégis megtartja a titokzatos hangulatot.

 


Celestina organikus pamutruha BY SAMSØE SAMSØE 

Hagyd, hogy a szél fújja a ruhád miközben a tengerparton mezítláb sétálsz. Ahogy a sós levegő és víz megérinti a bőröd, rögtön érzed a vakáció illatát. Az egyetlen dolog, ami hiányzik, és kerek egésszé teszi ezt a képet, az a tökéletes ruha. Itt van például egy, ami vidám színeivel felturbózza az önbizalmad, és még tökéletesen Instagram-kompatibilis is.
 

Fehér és romantikus - a ruha, amely megtestesíti a tökéletesen nőies energiát. Mire van még szükséged, amikor Provence-ban sétálgatsz a levendulamezőkön? Ne becsüld alá egy ruha erejét, ugyanis képes arra, hogy jól vagy rosszul érezd magad tőle. Hallgass magadra és az igényeidre, és ragyogd végig a napot!

 

A minták szuper trendik idén, így került e csodaválogatásba ez a rövid szabású, virágmintás darab is, amely azonnal nosztalgikus hangulatot idéz. Ne gondold túl a stylingot, nincs szükséged nagy kiegészítőkre, hiszen már maga a ruhadarab erőteljes karaktert ad. Ebben az esetben abszolút él a szabály, hogy a kevesebb, néha több.

 

Bézs és húzott - ennek a gyönyörű ruhának a két tulajdonsága, amelyek mellett nem tudsz szó nélkül elmenni. Gondold végig, mi az az üzenet, amit sugároznál az öltözékeddel. Ez a minimalista dizájn az "effort without effort" királynőjévé tesz.

 

Egy maxiruha tökéletes elegáns eseményekre, vagy csak azokra a napokra, amikor a kifutón szeretnéd érezni magad. Az egyszerű alapszín az erős árnyalatú virágmintákkal létrehozza a tökéletes harmóniát. Válassz hozzá néhány visszafogott ékszert, egy kényelmes cipőt és persze egy jéghideg rozé fröccs sem fog megártani.

 

Virágminta, romantika, és a ruha, amely előnyös szabásának köszönhetően garantáltan jól fog állni. Mintha csak rád öntötték volna, legyen szó egy kis éjszakai szórakozásról vagy nappali viseletről, nem tudnék jobbat ajánlani. Néhány arany kiegészítő még feldobhatja az összhatást, hogy valóban átvegye a romantika az irányítást, ha az outfitedről van szó.



Ajkai Mónika

 
Forrás: SparkLeMonde.com, instagram