Hallottad Beyonce új albuma körüli botrányos esetet?!

on August 08, 2022
Harminchat órával megjelenése előtt, valaki kiszivárogtatta az internetre Beyonce legújabb albumát. De az énekesnő rajongói kivárták a hivatalos megjelenést, és csak akkor hallgatták meg kedvenc előadójuk legújabb lemezét. Ettől Beyonce természetesen nagyon meghatódott és levelet írt a követőinek, amiben megköszönte, hogy mellette álltak. Mindezt az Instagram oldalán osztotta meg egy csodálatos fotó kíséretében, ami órákon belül másfél millió like-ot kapott, de négy nap alatt már három és fél millióra emelkedett. A képen egy ezüst Gucci couture ruhát visel, ami csak az egyik mellét fedi, a másikat pedig szuper szexisen fedi el. 

 

 

Igazi díva és megérdemli, hogy milliók imádják, amit csinál. Nekem is hatalmas kedvencem volt már gyerekként, és valahogy sosem tudom megunni a régi zenéit sem. A Renaissance album megjelenésének alkalmából arra gondoltam, hogy megosztok néhány dolgot, amit valószínűleg nem tudtál Beyonce-ról. Például, hogy saját méhészete van, vagy, hogy 2011-ben a VMA díjátadón, a Love On Top című slágere előadása közben jelentette be, hogy várandós.

 

Nem véletlenül hívják Qeen Bey-nek, azaz méhkirálynőnek. 2020-ban a British Vogue-nak azt nyilatkozta, hogy közel 80000 méhük van és több száz üveg mézet raknak el évente. Ezt amiatt kezdeményezte, mert mindkét lánya nagyon allergiás és a méznek számtalan gyógyító tulajdonsága van.

 

Ez az egyik legkedvesebb sztori Beyonce-ról. A VMA díjátadón a Love On Top című szám előadása legelején bemondta a mikrofonba, hogy “I want you to feel the love that’s growing inside of me”, vagyis szeretném, hogy érezzétek azt a szeretetet, ami bennem növekszik. Majd a dal végén kigombolja a flitteres blézerét, eldobja a mikrofont és megmutatja a közönségnek a kerekedő kismama pocakját. Ez az örömteli pillanat Guinness Rekordot állított a másodpercenkénti legtöbb tweet tekintetében. A díjátadó az MTV történetének legnézettebbje lett. Nézd meg te is ezt a történelmi performanszt:

 

 

A Cadillac Records című filmbeli alakításáért kapott fizetést felajánlotta egy rehabilitációs intézetnek, ahol szenvedélybetegségek ellen küzdenek. Ezt azért tette, hogy segíthessen azokon az embereken, akiket elítélnek a függőségük miatt, ami valójában egy betegség. Lehet bármit mondani, hogy olyan gazdag, hogy neki nem számít, de az igazság az, hogy sok más gazdag emberek nem ajánlana fel ekkora összeget jótékony célból. Szóval igenis nagy dolog és az egyik legkomolyabb társadalmi problémára hívta fel ezzel a figyelmet.

 

 

Hogy ki fedezte fel az énekesnőt? Gyerekkori tánctanára egyszer mellette dúdolt el egy dalt, amit Bey befejezett. A férfi nem hitt a fülének, és még aznap este, amikor a szülei érte mentek, a tanár felhívta a figyelmüket, hogy ennek a lánynak nagyon jó hangja van. Ezután pedig 7 évesen megnyerte az első tehetségkutatót, amin részt vett. Majd zsinórban 35 másik versenyen lett győztes. Ezt hívják őstehetségnek, ugye?!

 

A cikk vége felé úgy gondoltam, hogy készítek egy kollekciót néhány ezüst ruhával és kiegészítővel, amit Beyonce korábban említett Gucci ruhája inspirált. Válaszd ki a kedvenced, hogy ezüstösen csilloghass a nyári éjszakában. Kattints ide, hogy elérd a válogatást.  

További nagyon szép nyarat kívánok! Remélem találtál valami jó fesztiválos szettet a Spark Le Monde kínálatában. Ha pedig egy nyugis estére vágysz, nézd meg a Cadillac Records c. filmet, amiben Beyonce játszik.

 

Xoxo,

Réta


Forrás: 

https://www.vogue.fr/fashion-culture/article/beyonce-facts

https://www.vogue.fr/fashion/article/beyonce-renaissance-metallic-gucci-dress


Borítókép:

https://www.instagram.com/beyonce/