Késő nyári szerelem: 5 Kötelező Outfit a Hőség Végéhez

on August 22, 2024



Ahogy a naptár az ősz felé közeledik, nehéz elhinni, hogy a nyár hivatalosan is véget ér, - főleg amikor a forróság miatt még mindig a legapróbb ruhadarabjaink után nyúlunk. Akár egy fülledt estét tervezel, vagy akár egy elegáns átmenetre van szükséged az irodába való visszatéréshez - miközben még mindig a nyaralás hangulatát idézed - , ezekkel a választékokkal mindenre felkészülhetsz. Szóval rajta, merülj el kedvenc összeállításainkban és tartsd életben a nyári hangulatot még egy kicsit tovább! Hozd ki a legtöbbet ezekből a napfényes napokból, amíg tart!



Ha olyan összeállítást keresel, ami a különösebb próbálkozás nélküli könnyed stílust sugallja, akkor jelentem, megtaláltad! Kezdd az egészet egy túlméretezett Courréges farmerdzsekivel, amely könnyedén ötvözi a lazaságot és az egyszerűséget, és párosítsd a Darkpark ultranagy méretű, hajtogatott farmer nadrágjával - mert ha farmerről van szó, a nagyobb határozottan jobb. Az outfit alapja egy klasszikus fehér Helmut Lang póló, de egy izgi kis csavarral, ami pont a megfelelő mennyiségű „nem próbáltam meg túlságosan, de még így is elképesztően nézek ki” hatást adja hozzá. Az egészet egy fehér, váratlan formájú Balenciaga napszemüveggel egészítheted ki, hogy az avantgárd hangulatot még jobban kihozd. Akár villásreggelire, akár egy kirándulásra, akár egy váratlan tetőtéri partira készülsz, ez az outfit nappalról estére, és a kettő között mindenhová megfelel.



Ez a szett az elegáns és a dögös tökéletes keveréke, ami bizonyítja, hogy egyszerre lehetsz a legjobb az irodában és a divatban is. Kata Szegedi kabátja tökéletesre szabott, a hátulján olyan izgalmas kivágásokkal, amelyek azt sugallják, hogy „Azért vagyok itt, hogy észrevegyenek”. Egy Ottolinger hálós felsőre rétegezve minden a merész, kifinomult hangulatról szól. A Blumarine többöves miniszoknya olyan, mint egy high-fashion lázadó kiáltás - merész, és teljesen irodába való. És a Miista bőrcsizma? Az a fajta menőség, amiben egész nap szeretnél sétálgatni. Befejezésül egy Blumarine bőrtáska, amely azt üzeni, hogy ura vagy a helyzetnek, és Panconesi fülbevalók, amelyek pont a megfelelő mennyiségű csillogást adják hozzá. Akár az irodában dolgozol, akár csak szoktatod magad a gondolathoz, ez a look tökéletes választás, hogy mesésen nézz ki és úgy is érezd magad.



Készülj fel arra, hogy a következő randidon egy olyan szettben fogod felkelteni a figyelmet és a tekinteteket magadra szegezni, amiben minden benne van: fekete, csillogó, csipkés és fodros. Nensi Dojaka igazán tudja hogy miről beszél - ez a ruha egy igazi showstopper a forró, romantikus nyári estékre. A ruha egyszerre álomszép és szexi, de pont a megfelelő mennyiségű vagány faktorral. Ha még jobban fel akarod dobni a stílusodat, párosítsd a Coperni platform magassarkú cipőjével, amely éppoly merész, mint amilyen elegáns. És ne feledkezz meg a Coperni táskáról sem, ami olyan csillogó, hogy gyakorlatilag önmagában is szikrázik. Ezekkel a kiegészítőkkel nem csak a tökéletes belépő garantált, hanem az üzenet is.



Ez az összeállítás az ékszerekről szól - Panconesi és az Uncommon Matters olyan darabokat készített, amelyek olyanok, mintha egy másik univerzumból érkeztek volna. Merész, fényes és hihetetlenül menő, ezek a darabok kihagyhatatlanok, és minél többet rakosgatsz magadra, annál jobb. Ez a „több az több” játék, és ezek az ékszerek tökéletesen játsszák ezt a játékot. Hogy kiegészítsd ezt a káprázatos összeállítást, bújj bele egy Malene Birger ruhába. Első pillantásra egyszerűnek tűnhet, de nézd meg újra, és látni fogod, hogy ez a tiszta szerelem. A hosszú, kötött és szuperpuha anyag nem csak a szemet gyönyörködteti, de hihetetlenül kényelmes is, a nappali kalandoktól kezdve a kanapén való összebújásig bármihez. Párosítsd ezeket az elemeket, és egy olyan megjelenést kapsz, amely éppoly sokoldalú, mint amilyen lenyűgöző.



Végül, de nem utolsósorban, top 5 szelekciónk végén a tökéletes nyári megjelenés szerepel. Irány a strand, és ragyogj a Faithfull the Brand bikinijével, amely pont olyan elegáns, mint amilyen kényelmes. Párosítsd A. Roege Hove átlátszó kötött nadrágjával - amely egy igazi műalkotás igazából. Az egyedi anyag és a forma miatt ez a nadrág tökéletes választás minden strandnapra. Egészítsd ki a Sportmax geometrikus napszemüveggel és a Proenza Schouler táskájával, amelyek elengedhetetlen kellékei egy stílusos strandolásnak. És persze bújj bele kedvenc Birkenstock papucsodba a kényelem és a vagányság tökéletes keveréke érdekében. Hogy teljes legyen a strandolás, ne felejtsd el magaddal vinni a kedvenc könyvedet. Ezzel az szettel máris készen állsz egy napfényben fürdő, pihentető és stílusos napra.

Köszi, hogy csatlakoztál hozzánk a top ötös divatutazásunkon! Remélem találtál néhány új kedvenc darabot, és inspiráltunk a nyár utolsó napjaira is! Nézd meg a kollekciónkat, hogy még jobban szemügyre vehesd a szettek mesés darabjait!
Illetve még egy nagy ölelés Laurának, hogy ilyen cuki, és segített, hogy mindez megvalósulhasson. Ünnepeljünk együtt, hogy stílusosan fejezzük be a szezont!

Puszi,
Lúcia