A rúzsodhoz illő maciválasztás

on March 27, 2021
Itt a tavasz és körbevesz minket a színáradat. Nézz körbe a Spark Le Monde legújabb Nosztalgia maci kínálatában. Tudjuk, hogy nagyon nehéz választani, mert minden szín egytől-egyig csodálatos. De mi erre is tudunk egy megoldást! Mi lenne, ha a kedvenc rúzsod színe határozná meg a maciválasztásod? Ha kész a tökéletes párosítás, készíts egy képet magadról és oszd meg velünk! Kíváncsian várjuk a csillogásod!  

 
Rózsaszín

A rózsaszín felhős időszakot már nemcsak a szerelem hozhatja el. Érezd át a vattacukor rúzsod és a pink macid romantikáját!



Kék

A érzelmeket szimbolizáló vízkék színt általában nem kenjük az arcunkra, de miért ne lehetnél merész és trendteremtő? 2021 csakis arról szól, hogy légy bátor és merd megmutatni a valódi önmagad!

 
Sárga

A trendeket uraló arany szín ide is belopta magát. Egy tetőtől-talpig bézs vagy fehér outfit igazán jó választás lehet ehhez a rúzs és maci pároshoz. Tégy egy próbát és élvezd, ahogy rád szegeződik minden tekintet.

 
Piros

A piros ajkak vonzzák a tekintetet. Ha olyan típus vagy, aki  szereti, ha felfigyelnek rá, akkor ez a te párosításod.


 
Zöld
2021 egyik legütősebb zöld árnyalata. Próbálj ki valami újat és a mackódhoz válassz egy csillogó zöld szájfényt.

 
Lila
A levendula árnyalataiba teljesen beleszerettünk. Ha a nyugalmat keresed, akkor ez a párosod, amely majd elvarázsol a levendulamező békességével.

 
Fekete

A sötét színek még sosem voltak ennyire elragadóak. Bolondítsd meg a tavaszi színes öltözéked a fekete eleganciájával!