Ilyen volt a 2021-es Met Gála

on September 14, 2021
OH-MY-GOSH!

Az egyetlen dolog, ami kijött a számon, ahogy belenéztem a Met gála felvételeibe. Valóban az év egy nagyon fontos eseménye volt az éjszaka, különlegességét pedig ismét bizonyította. Mielőtt pedig rátérnénk a vörös szőnyegre és kedvenc ruhakölteményeimre, sztárjaimra, beszéljünk előbb egy picit az est apropójáról:

A Vogue így nyilatkozott az eseményről: Ez a divatvilág legnagyobb eseménye, a Met gála 2021 pedig egy adomány est a new york-i Metropolitan Múzeum javára. Az esten sztárok, fiatal kreatívok és a divatipar elismert szakemberei vesznek részt. A Costume Institute egy két részes kiállítást rendez az amerikai divat témájában 2021-ben és 2022-ben. Az első része a kiállításnak "In America: A Lexicon of Fashion", vagyis "Amerikában: a divat lexikona" nevet kapta, amit Anna Wintour nyit meg 2021. szeptember 18-án. A második felvonás 2022. május 5-én lesz, ami az "In America: An Anthology of Fashion", vagyis "Amerikában: A divat antológiája" nevet viseli majd. Mindkét kiállítás az amerikai szárnyban lesz, és 2022. szeptember 5-ig látogatható. Úgyhogy jelöld be a kalendárodba, ha izgalmas kiállításra vágysz.

A kiállítások már önmagukban is zseniálisak, de most arra buzdítalak, hogy szemezgess a Met Gála kreációiból is, hiszen ezek is megérnek egy misét:

 

Gigi Hadid @ Prada

Ella Emhoff @ Adidas by Stella McCartney

Ciara @ Dundas

Karlie Kloss @ Carolina Herrera (by Wes Gordon)

Serena Williams @ Gucci


Gabrielle Union @ Iris Van Herpen

Jennifer Lopez @ Ralph Lauren


Anok Yai @ Oscar de la Renta

Billie Eilish @ Oscar de la Renta

Iman @ Harris Reed kreáció

Lil Nas @ Versace


... és még megannyi csodás ruhaköltemény.
 
Ezek voltak a kedvenc darabjaim, amikből nem hiányzott sem a glam sem a kreativitás. Neked mik voltak a kedvenceid?

Majdnem elfelejtettem! Ha újra megnéznéd a gálát, itt megteheted:


XOXO,