Tudj meg mindent az egyik legetikusabb márkánkról a MUUÑ-ról és szeress bele!

on July 10, 2022
Miért a MUUÑ az egyik kedvencem? Nemcsak a tökéletes dizájn, de a márka működésének az átláthatósága is egyedülálló. A kommunikációjuk kivételesen nyitott és őszinte. Ha felkeresed a közösségi oldalakon, például az Instagramon, egy csomó olyan posztot találsz majd, ami bemutatja a kézműveseket munkavégzés közben, vagy a folyamatokról mutat képeket és mesél el történeteket.  

A márka egyébként 2004-ben egy különös találkozás eredményeképp született Észak-Ghánában. Itt keresztezte egymás útját ugyanis Audrey, a Japán divatiparban jártas tanácsadó és Tahiru, a szalmafonás mesterségének szakértője.

Szerintem nem fogsz sokat gondolkodni azon, hogy beszerezd-e az első MUUÑ táskád, miután mindent megtudtál a róluk. Egy ilyen darab megvásárlásával a divatipar jó irányú változására teszed le a voksod és egy valóban fenntartható és etikus körülmények között készült terméket kapsz majd cserébe. A Spark Le Monde pedig egy boldogabb hely, mert a családjában tudhatja ezt a csodás márkát.

 

Szeretném bemutatni, hogyan készülnek ezek a mesés darabok:

 

Ghánai elefántfűből készítik helyi kézműves nők. Fontos megjegyezni, hogy nagyon hosszú időbe telik megfelelően előkészíteni a szálakat, mert nagyon száraz évszakban takarítják be azt. Először gondosan szétválogatják és csak utána fognak hozzá a szövéshez, amit a szalmatáska aljával kezdenek.

 

 


Wolof nyelven a MUUÑ azt jelenti, hogy mosoly. Azért adták ezt a nevet a márkának, mert a kézműveseket mindig mosolyogni látják szövés közben.

 

 

A skandináv és japán esztétika ötvöződik a minimalista sziluettben. A jellegzetes szalmatáskák egy belső textil résszel rendelkeznek, ami kivehető és tisztítható. Valamint, ha megcsomózod, biztonságban tudhatod a benne tartott dolgaidat.

 

 

Készítettem neked egy kollekciót, ahol outfit ötleteket találsz, hogy hogyan kombináld a MUUÑ táskádat. Kattints a képre alább és szerezd be a kedvenc szetted!

 

 

Ezeknek a táskáknak a látványától tuti, hogy te is csak mosolyogni tudsz majd. Élvezd ki a nyarat az új legjobb barátoddal, az új MUUÑ táskáddal.

 

Ölelés,
Réta