Randi a teraszon

on April 16, 2021
Nemsokára elérkezik a nap, amikor újra megnyílik a világ, legalábbis a teraszos éttermek és bárok. Ilyen hosszú bezártság után nagyon jól fog esni egy tavaszi estét a szabad ég alatt eltölteni egy finom vacsora mellett. Legjobb barátnőddel végre mehet a dumcsizás egy hangulatos bár teraszán, a pároddal pedig a konyhánál messzebb is randizhattok. Legyen az újranyitás egy olyan alkalom, amelyet a gardrób mélyéről elővett legszebb ruháiddal ünnepelsz meg. Ha pedig "véletlenül" meguntad a régi kimenős cuccaid és “nincs egy göncöd se”, akkor látogass el a Spark Le Monde üzletébe és lepd meg magad a szezon egyik legdivatosabb darabjával (emellett természetesen online is megtalálod a kincseket)! Amikor a Lövőház utcában jársz, akkor pedig a helyi teraszok egyikén folytathatod is az élet habzsolását.
Az alábbiakban szeretnénk bemutatni néhány vagány szettet, amelyekkel garantáltan emlékezetes lesz az első szabadban töltött vacsora.
A képekre kattintva elérheted az újranyitás alkalmára összeállított kollekciónk darabjait.

Munkából a bárba

A szezon legcsodásabb Samsøe Samsøe kosztümje egy nagyon jó befektetésnek bizonyul, hiszen rengeteg variációban hordható. A blézer külön egy farmerral vagy szoknyával is csodásan mutat, a nadrág pedig egy oversized pulóverrel a kedvenced lesz. A halványlila árnyalat szinte minden színhez passzol és fényt ad az öltözékednek. Kapd fel reggel a munkába egy laza inggel, de az esti teraszozásra már elég csak egy top alá és máris szexis blúzként funkciónál a blézered. 

Szexigánban

A szexigán trendnek egy egész cikket szenteltünk, de ide is muszáj volt becsempészni emlékeztetőül. Bella Hadid mindig szexis, de ebben a szettben különösen vagány módon kápráztat el minket. A Spark Le Monde kínálatából nemcsak összeállítani tudtuk a szettjét, de még extrábbá is varázsoltuk a Ganni bakanccsal, a Stée Atelier táskával és az MSGM farmerral. Kapd fel a kardigánod és véletlen (direkt) hagyd egy kicsit kigombolva. 

Azért nem minden fekete-fehér

Ugyan ez a szett fekete-fehér, mi mégis arra kérünk, ha ezt viseled is, lásd a világot minél színesebben. Közben a ruhatáradban mégis muszáj, hogy legyen valami fekete és fehér. Itt egy tökéletes példa arra, hogyan tudod lenyűgözni az embereket egy fehér pulcsiban és nadrágban. A csini Miista lábbeli és a dögös kis Danse Lente táska pedig felteszi az i-re a pontot. Szaladj, nehogy lemaradj a koccintásról!

Boldogan, színesben

Végre felvehetsz egy szép, színes tavaszi Samsøe Samsøe ruhát. Köss hozzá a hajadba egy kék Spark Le Monde scunchie-t és a hozzá illő Blame Lilac táskával fűszerezd meg a színkavalkádot. Ha pedig még hideg van a nyitott szandálhoz, akkor légy merész és vegyél fel hozzá egy MSGM zoknit, amellyel akár egy kifutón is végigvonulhatsz, mielőtt a barátaiddal találkoznál. Ne felejts el egy tavaszi dzsekit sem magaddal vinni, mert csalókák lehetnek ezek a tavaszi esték. 

Egyszerűen szexisen

Carrie Bradshaw megtanította nekünk, hogy szinte mindegy, hogy milyen ruha van rajtunk, egy tökéletes tűsarkúban úgyis szexisen festünk majd. Válaszd ezt a kényelmes bőrnadrág és kardigán kombót, és egészítsd ki egy Marskinryyppy szandállal, hogy a legelegánsabb bár teraszán is mindenki téged bámuljon. 

Laza csajos estére 

Ebben az outfitben kényelmesen elintézheted a teendőidet és szaladgálhatsz a megbeszéléseidre. Ha pedig közeleg az este, haza sem kell menned, indulhatsz egyből az esti találkozódra a barátnőiddel. A flip-flop papucs az év kötelező darabja, és nem is tudnánk kényelmesebbet mondani, mint az ikonikus Havaianast. Navista top az Aia nadrággal, a Brynn táskával és a Coupe napszemüveggel a laza elegáns stílust eleveníti meg. 

A bárhova felveheted szettben

Üzleti vacsora, randevú vagy baráti találkozó? A Rodebjer Katalina ruhája bárhová elkísér, és a legmagabiztosabb önmagad lehetsz benne. Az ilyen darabokra mondjuk, hogy egyszerűen nagyszerű. Gyapjú és pamut alapanyaga finoman melegít egy hűvös este is, miközben mégiscsak egy csinos ruhát viselsz. Az Ela kézitáska lánca és a Luv Aj fülbevaló pedig egy kis extra csillogást kölcsönöz a földszíneknek. Végül, a szett teljességéhez elengedhetetlen a Vita csizma és az  utánozhatatlan Tom Ford napszemüveg.  

Látogass el üzletünkbe, vagy nézdd meg itt a teljes kollekciót, hogy minden kiegészítőd meglegyen egy csodás estéhez. Jó  szórakozást és feltöltődést kívánunk! 

Cover:  www.welovebudapest.com - Samantha