Egyszínű, de sokszínű - Egy trend tavaszra, ami mindenkinek menni fog

on March 14, 2021
A tavasz máris itt van, mi pedig alig vártuk, hogy bemutathassuk neked az új kedvenc trendünket, a monokrómot. Ha úgy érzed, hogy frissítenél a stílusodon, akkor innen most ihletet meríthetsz. Itt az ideje, hogy megismerkedj a szezon különlegességeivel, amelyeket neked álmodtunk meg. Kinek kell stílustanácsadó, ha van egy saját kis SPARK-ja?


Tetőtől talpig fehérben

Nagyon bátor és nagyon világos. Ha szeretnéd növelni az önbizalmad, de közben kényelmesen érezni magad a bőrödben, akkor a legjobb helyen keresgélsz. Dobd fel az ikonikus Lou Lou Studio fehér inget a Remain bőr rövidnadrágjával és a tetőtől talpig hófehér szettet fűszerezd meg a csodaszép Mayol nyaklánccal, amelynek szív alakú medálja muránói üvegből készült. Ha napsütésben sétálsz, tedd azt stílusosan és egészítsd ki az öltözéked a Rodebjer Imagine baseball sapkájával. A további kiegészítőid pedig legyenek hangsúlyosak: nem lőhetsz mellé sem a Cult Gaia kis bambusztáskájával, sem a szezon egyik legmenőbb lábbelijével, a Ganni bakanccsal.

Levendula, de nem csak a mezőn

A levendula nyugalmat áraszt, a látványa pedig elkápráztat. Éppen úgy, mint a SAMSØE SAMSØE által tökéletesen megtervezett Haven kosztüm. Nem is titkoljuk, hogy ez most a legújabb kedvencünk. Ha te is azonnal beleszerettél ebbe a különlegességbe, akkor nézz körbe nálunk, mert csodás kiegészítőket is találsz hozzá, amelyek teljessé teszik a monokróm outfited. Tökéletesen illik a levendula szetthez a Miista Tina magassarkúja, a Blame Lilac Cesta kézitsákája és a Tom Ford fényes, rózsaarany Brenton napszemüvege. Ha pedig egy kicsit játékossá szeretnéd varázsolni megjelenésed, akkor válassz hozzá egy Nosztalgia mackót is a Crystal Haze medáljaiból.

Lazán kékben

A kihagyhatatlan oversize trendet is kimaxolhatod egyben ezzel a kék monokróm öltözékkel. Egy boyfriend farmerral sosem lőhetsz mellé, főleg, ha az az MSGM márkától való. Mellé tökéletes választás a Loulou Studio oversize Zena ingruhája, amely ugyanúgy tud laza, sportos vagy elegáns hatást kelteni attól függően, hogy milyen kiegészítőkkel párosítod, legyen szó akár egy hétköznapi, akár egy alkalmi megjelenésről. A mi választásunk most arra esett, hogy egy kis kozmopolita életérzést vigyünk ebbe a lezser öltözékbe, amely egy pár Pauwau magassarkú szandáltól lesz igazán lélegzetelállító. Továbbá, hogy még finomabb legyen a monokróm hatás, javasoljuk, hogy fűszerezd meg a megjelenést a Mayol Heart of Glass fülbevalójával és a Blame Lilac Fanny táskájával.


Sárga, de a pasztell


Éppen ez az a csillogás, amire tavasszal vágyunk. Elképzeljük, ahogyan tündökölsz az MSGM pamutruhájában, rétegezve azt a Rodebjer Aldonza kardigánjával. Milyen kiegészítőkkel dobnád még fel? Talán a Valet Studio Joline hajcsatjával vagy a Mayol Dude gyűrűjével? Sétálj egy nagyot a Veja V-lock cipőjében, amit egy MSGM zoknival bolondíthatsz meg. A tavaszi napsugarakat pedig hagyd szikrázni a Little Liffner Mademoiselle táskájának ezüst díszkövén.


A monokróm hercegnő

A szezon monokróm trendjének a földszín a bajnoka. A ballonkabát mindig egy kötelező darab, úgyhogy ha eddig hiányzott a ruhatáradból, a Gestuz Mia kabátja a valaha volt kedvenced lesz. A rétegezés az új menő, úgyhogy ezt a monokróm öltözéket fejleszd tökélyre a Rodebjer Kena garbójával és Aia nadrágjával. A Flattered térdig érő bőrcsizmája a Danse Lente kézitáskájával pedig olyan kombináció, amelyet a First Lady is elirigyelne tőled. Végül pedig, hogy reggel a tükör előtt biztosan meglegyen a végső katarzis élménye, kapj fel az outfithez egy páratlanul stílusos Loewe napszemüveget.


Rózsaszín rétegek

Ha eddig azt gondoltad, hogy a rózsaszín árnyalatok nem ütősek, akkor pillants rá erre a tetőtől talpig pink outfitre. Az influenszerek kedvence, a Ganni jogging szettje a hozzá megfelelő árnyalatú Stand Studio Lexie kabáttal maga a megtestesült harmónia. Az igazi monokróm pillanatért pedig egészítsd ki a megjelenést a Nico Giani bőrtáskájával. Utolsó simítás: lásd a világot rózsaszínben a Le Specs lencséin keresztül, és álmodj nagyokat!

A zöld csapat

Ennek a színnek egy kissé talán katonás hangulata van, de ebben az összeállításban megjelenik a tiszta minimalizmus, amitől egyben nőiessé és trendivé is válik. A Remain Valcyrie ruhájának klasszikusságát nyitott háta teszi izgalmassá, az olívazöld Gestuz bőringet pedig még stílusosabbá varázsolja a Stand Studio Brynn steppelt táskája és a Fendi különleges, geometrikus napszemüvege. Végül pedig nehogy cipő nélkül indulj el otthonról – összeállításunk utolsó darabja az Another Project sportcipője.



Egy extra árnyalat

A fekete soha nem tűnik el a divat színteréről, mindegy milyen évről vagy évszázadról beszélünk. Talán már kicsit unod, de hidd el, hogy megfelelően válogatva, extra textúrákkal és szabásvonalakkal egy nagyon divatos fekete outfitet tudsz magadra ölteni. Nézd meg, hogy ebben a kombinációban milyen izgalmas a ruhadarabok játéka: a Rotate Kimi felsője és a Ganni bőrnadrágja olyan minimalista kiegészítőkkel, mint a Flattered Dolly cipője, a Tom Ford napszemüvege, a Little Liffner kézitáskája és a Gestuz szuper menő bőr scrunchie hajgumija a legkevésbé sem mondható unalmasnak.

Kattinst a képekre, hogy lásd a monokróm kollekciónkat. Nézz körül az online boltunkban és frissítsd fel a gardróbod olyan gyönyörű dolgokkal, amelyekre a tested és a lelked is vágyik.




Forrás: Pinterest, sparklemonde.com