Így készülj fel a leghidegebb napokra, a legmelegebb kabátokkal!

on January 18, 2022
A leghidegebb napok még csak most következnek, és egy olyan személynek, mint én, aki utál fázni, van néhány hasznos tanácsom. Első: NE FÁZZ! Második: VEGYÉL FEL EGY MELEG KABÁTOT, HA KIMÉSZ A HIDEGBE! Csak kicsit viccelek. Hogy a pandémia idején ne kattanjunk meg a bezártságtól, néha el kell hagynunk a lakást. Igen, még a nagyon hidegben is. Ilyen például, amikor idősebb rokonokkal találkozol, vagy olyan barátaiddal, akik jobban félnek a vírustól, mint mínusz egy fokban az utcán állni és iszogatni. Lépést kell tartanod velük és ehhez nincs is másra szükséged, mint egy nagyon meleg, de mégis trendi kabátra.

Alább láthatod a Spark Le Monde kínálatában lévő legmelegebb darabokat. Ha valamelyik szerelem első látásra, ne habozz, mert lehet, hogy az utolsó darabbal szemezel. Ha megtaláltad az igazit, akkor menj és élvezd a téli estéket éppúgy, mint a nyári teraszozásokat. A képre kattintva elérheted a Spark Le Monde teljes kabát szelekcióját.


Itt pedig néhány általam választott kedvencet találsz:

Nem kell megköszönnöd, de gondolj majd rám, amikor egyszer csak azon kapod magad, hogy a harmadik koktélodat iszod és még mindig kényelmesen és melegen tart a Spark-os csodakabátod. Remélem neked is jó hangulatban indult 2022!

Csók,
Réta