A nyár kötelező darabja: a halászsapka!

on July 09, 2021

Amikor megérkeztek hozzánk a halászsapkák, nem volt bennünk kérdés, hogy esszenciális darabjai lesznek az idei kánikulának, hiszen szuperül védenek a tűző napsugaraktól. Arról nem is beszélve, hogy a földszínek, amelyekben pompáznak, fantasztikusan passzolnak mindenhez, bármilyen outfitre is essen a választásod. De ha úgy döntesz, hogy inkább borzolnád egy kicsit a kedélyeket, akkor frissítsd a nyári ruhatárad extravagánsabb darabjainkkal... Most pedig megmutatjuk, hogyan viseld őket a nyaraláson. Kattints a képekre a kollekció eléréséhez.

 


Zöldellő, mégis aranyat ér!

Nem is olyan rég érkezett meg az üzletbe az ikonikus Proenza Schouler márka, mi pedig nem is lehetnénk boldogabbak! Egyik kedvencünk a brandtől ez a selyemmel gazdagított kötött összeállítás, amely pont annyira hűt, amennyire szükséges, így nem csak a hűvös napokra való. Emellett pedig funkcionális és trendi is egyszerre, így ha a tökéletes nyári összeállítást keresed, most megtaláltad! A monokróm nagy sláger, de nyugodtan törd meg az egységet néhány fekete vagy fehér kiegészítővel. Így lesz egy viseleted, amely garantáltan aranyat ér a gardróbodban.

@xeniaadonts
Nézd, milyen menőn fest Xenia Adonts, divat influencer a mintás LV halászsapkájában!


A feketénél is sötétebb?

Viccet félretéve, nem a nyár legnépszerűbb árnyalata, mégis arra buzdítunk, hogy bátran hordd a neked tetsző fekete darabokat. Nagy választék áll rendelkezésedre, ami a sötét dizájnokat illeti, ráadásul ez a szín nem csak sikkes és elegáns, hanem laza is lehet egyszerre. Dobd fel egy extra árnyalattal a feketeséget és magad helyett a hangulatot fűtsd!

@prada
A Prada az a márka, amelyik nem csak mutatja, de diktálja is a nemzetközi trendeket, ezzel is nyitottabb, és jobb divatérzékre ösztönzi követőit.


Pink és narancs - miért ne?

A meleg árnyalatoknak megvan a maguk romantikája, és hát nincs is jobb dolog a nyáron, mint egy könnyed, szellős és feminin ruha a hozzá passzoló kiegészítőkkel párosítva. Válassz valami romantikust és figyelemfelkeltőt a GANNI halászsapkádhoz és add hozzá azt a bizonyos modern csavart a sportos kiegészítőkkel. Ez a tökéletes city-girl összeállítás, amire szükséged lehet a nyáron.

 
@gigihadid
Nézd csak, milyen csodásan néz ki Gigi Hadid, ahogy magáévá teszi az új halászsapka-őrületet!


 

Bármelyik árnyalatot is választod a halászsapkák közül, garantáljuk, hogy nem fogod megbánni! Ez a fejfedő abszolút kötelező a nyári szezonban - egy kis fényvédővel karöltve -, amikor erősen tűznek rád a Nap sugarai. Csak annyit mondunk: all you need is love and a bucket hat!

Love,
Spark


Forrás: SparkLeMonde.com, Instagram