Akik meztelenül érkeztek a 2023-as Oscar-gálára…

on March 14, 2023

Ebben az időszakban te is mindig izgatottan várod, hogy micsoda ruhaköltemények jelennek majd meg az év legrangosabb díjátadóján? Mi biztosan tűkön ültünk, de idén őszintén meglepődtünk, hogy a ceremónián viselt nagyestélyik helyett a Vanity Fair afterpartyn feltűnt meztelenruha-költemények voltak azok, amelyek mellett nem tudtunk szó nélkül elmenni.

Az utóbbi időben egyre nagyobb divat, hogy a sztárok merészen állnak a vörös szőnyegre és megmutatják bomba alakjukat, és mondhatjuk, hogy ez a trend az idei Oscar-bulin csúcsosodott, ahol a pucérruhák gyakorlatilag dominálták a megjelenéseket. Íme, néhány bevállalós sztár kedvencünk, akikről egyszerűen nem tudjuk levenni a szemünket.

1. CIARA - DUNDAS (D24)

Szerintünk biztosan nem volt Ciaránál meztelenebb csaj ezen az estén. Az énekesnő a partira egy gyönyörű pucérruhát választott a DUNDAS márkától, ami nem csak a dekoltázsát, de gyönyörűen kidolgozott, izmos hasát is teljesen megmutatta. Ruhájába az eseményhez illő eleganciát gyönyörű, hosszú kesztyűje csempészte. Egyszerűen imádjuk a szettet!

2. Hunter Schafer Ann Demeulemeester kreációjában

A gyönyörű színésznő, Hunter Schafer a belga divattervező, Ann Demeulemeester ruháját viselte az idei afterpartyn. Nincs mit takargatnia, egyszerűen lélegzetelállító volt ebben a szettben! A kontrasztos fazonú ruha egy drámai, földig érő fehér szoknyából és egy épphogy valamit takaró, toll formájú felsőrészből állt. Gyönyörű, egyben elképesztően merész választás!

3. Daisy Edgar-Jones Gucciban

Lenyűgöző, ahogy Daisy Edgar-Jones viselte ezt a szexi Gucci ruhát, ami egyben egy igazi ékszerként is funkcionált, ugyanis több száz kristállyal volt díszítve. Habár a darab nem igazán bízott sokat a fantáziánkra, a karcsú sziluett és a magas nyakkialakítás még ezt az igazán dögös darabot is az alkalomhoz illően elegánssá varázsolta. Ti bevállalnátok?

4. Emily Ratajkowski - Feben

Emily ruhája egyenesen a Feben kifutójáról érkezett a vörös szőnyegre és leginkább a középkori sodronyingekből inspirálódhatott. Emily gyakorlatilag, mint egy páncélt viselte a költeményt ezen az estén. A férfias, szőtt, metál csillogású anyagot a testhezálló fazon, a garbónyak és a stratégiaian elhelyezett, fonott részletek lágyították. Ennek az izgalmas kombinációnak köszönhetően nálunk ez a darab tuti befutó.

Rendkívül nehéz volt kiválasztani a kedvenceinket, hiszen divat szempontból az év legnagyobb jelentőségű partyján mindenki a maximumot hozta. Görgess tovább és csekkold meg a felhozatalt te is. Szerinted jól döntöttünk?

XOXO,

Barbi és Kriszti

Forrás: Vogue Ausztrália