Trench trend

on October 31, 2020

A ballonkabát eredetileg katonai egyenruha volt, de az évek során rengeteg divatház adott neki új értelmet és tette divatossá. Egy olyan klasszikus alapdarab, amelynek mindenki gardróbjában kiemelt helyet kell foglalnia nemtől és kortól függetlenül. Az egyik legjobban kihasználható ruhadarab, ősztől nyárig. Évszakonként más és más öltözékkel hordható, amitől mindig új értelmet nyer a ballonunk. Ennek a darabnak a sokoldalúsága abban rejlik, hogy egyszerre kaphatod fel egy hétvégi sétára menet az edzős ruhádra, de éppúgy tökéletesen megfelel egy elegáns eseményre is, ha egy szexi ruhával és tűsarkúval párosítod. Az influenszerek körében is nagyon trendi a ballon és rengeteg variációt láthatunk tőlük a viselésére. Szeretnénk Neked bemutatni néhány kedvenc ballonkabátos outfitünket, hogy inspirálódhass belőlük és így minél jobban kihasználhasd imádott darabod, akár a Spark Le Monde trench válogatásából való a tiéd, akár a nagypapádtól örökölted. 

Ma egy olyan napod van…? Ahhoz is lusta vagy, hogy átvedd a melegítőd? Vicces vagy sem, még ebből is kihozhatod a legtrendibb megjelenést. Kapd fel kedvenc edzőcipődet, egy baseball vagy kötött sapkát és a ballonodat. Természetesen, ha van kedved, akkor még fokozhatod a lookod egy-két csillogó ékszerrel és egy oversized, steppelt bőrtáskával is, de ezek nélkül is tökéletesen fogsz festeni.

@pernilleteisbaek

@discodaydream

@shini.park

@pernilleteisbaek

Ma egy romantikus film főszereplője szeretnél lenni? Akkor a legelső kötelező kellék a ballonkabát, majd egy selyem fejkendő, egy vintage napszemüveg, egy kicsit bohém maxi ruha, egy szép kis cipellő és már meg is van a tökéletes outfit. A ballonod összegombolva, övvel a derekán behúzva, de kiengedve is jól mutat majd a filmbeillő a ruhádon. Légy bátor és élvezd, ahogy az embereknek mosolyt csalsz az arcára, éppúgy, ahogy a forgatókönyvben meg van írva.

@alyssainthecity

@samira_ligorio

Ahogy a Spark Le Monde trench kínálatában is láthatod, léteznek más, különleges ballonok is, például amelyik bőrből készült. Ez az idei év talán legegyedibb ruhadarabja. Szeretsz kicsit kitűnni? Akkor a te klasszikusod mégse legyen annyira klasszikus. Nyűgözd le a környezeted egy tűsarkúval, és egy különleges formájú kézitáskával a trendi, bőr ballonkabátod társaságában. 

@marionawarda

@justinelee425

 

@alyssainthecity

Lehet, hogy olyan típus vagy, aki szeret divatos lenni, de nem szeretné, ha a stílusa erőltetettnek hatna. Ebben az esetben vedd fel a legjobban szabott farmerod, egy edzőcipőt vagy egy sikkes, magassarkú csizmát és suhanj végig a belvárosban a ballonoddal, alatta egy kötött garbóval vagy egy pihe-puha pulóverrel. Pofonegyszerű, mégis meghökkentően stílusos. Ja, hogy te épp Párizsban olvastad a cikkünket és már le is állított egy utcai divatfotós? Szivi…

@discodaydream

@hannamw

@love_aesthetics

@johannaankelhed 

@love_aesthetics 

Olyat is lehet, sőt ajánljuk is, hogy egy mini ruhát párosítasz egy hosszú csizmával és természetesen az oversized ballonoddal. 

 
@sofiamcoelho
@vitamin_sea_


Sőt, még várandós kismamák is kényelmesen magukra ölthetik kedvenc oversized darabjukat, és még külön kismamakabátot sem kell venniük.

@trinekjaer_

Látogass el a Spark Le Monde üzletbe vagy nézz körül online, hogy megtaláld a neked megfelelő ballonkabátot és a hozzá illő kiegészítőket.