Egyedi és elbűvölő outfit ötletek az ünnepi szezonra

on December 10, 2022

A 2022-es év a végéhez közeledik, az ünnepek pedig a nyakunkon vannak, ami egyúttal azt is jelenti, hogy itt az idő megtervezni ünnepi öltözékünket! Az olyan klasszikusokat, mint a kis fekete ruha és némi csillogó kiegészítő nehéz felülmúlni, és ez jól is van így. Én azonban szeretek kísérletezni és idén szeretnék neked valami újat mutatni, ami az alkalmi viseleteket illeti. A kristályos vagy flitteres darabok kihagyhatatlanok azok számára, akik nem tudnak ellenállni egy kis esti csillogásnak. De miért mondanánk le a kényelemről, miközben a karácsonyfa körül társasozunk vagy éppen egész éjjel táncolunk?

 

Összeállítottunk egy kollekciót tele csillogó darabokkal, melyek csak arra várnak, hogy felpróbáld őket. Ebben a cikkben mutatok belőlük néhány izgalmas és kényelmes alternatívát az ünnepekre, melyben fantasztikusan fogsz mutatni!

 

 

 A kollekcióért kattints a képekre

 

Személy szerint én odavagyok a puha kötöttekért, és hiszem, hogy elegánsan is lehet viselni őket. Idén azt javaslom, hogy válassz bátran egy kötött darabot az alkalmi szetthez és vigyél egy váratlan csavart a szilveszteri buliba. Viseld ezt a csodás Helmut Lang miniszoknyát egy laza kötött pulcsival és egy magassarkú csizmával. Elbűvölő és szexi, ami valóban melegen tart majd miközben az újévi tűzijátékban gyönyörködsz.

 

SPARK TIPP: Csapatunk nagyon hamar beleszeretett ebbe a csodás, irizáló Helmut Lang darabba, amit alternatív módon fel is használtunk a Spark le Monde AW22-es fotózása alkalmával. Ha te is úgy gondolod, hogy csillogásból sosem elég, és rajongsz ezért a flitteres szoknyáért, légy bátor és viseld úgy ahogy a borítón látod. Ne habozz, csapj le most erre az álom darabra, felsőként pedig válaszd ugyanazt kisebb méretben és már indulhatsz is ebben a rögtönzött ruhában, hogy meghódítsd a táncparkettet.

 

 

 A kollekcióért kattints a képekre

 

Bevállalnál egy váratlan színt, ebben a parti szezonban? Mit szólnál ehhez a vibráló narancshoz? Azért zseniális ez a ruha, mert minden, azaz MINDEN létező eseményre felveheted. Színe lehetővé teszi, hogy a karácsonyi szezon után majd esküvőzni is ebben menj. Télen bakanccsal és egy laza kabáttal hétköznap is felveheted, tavasszal pedig egy sportcipővel rohangálhatsz benne. De most az ünnepekre azt javaslom, hogy dobd fel valami csillogó kiegészítővel.

 

 A kollekcióért kattints a képekre

 

Vannak akik nem mindig rajonganak a ruhákért, vagy csak nem szeretnek egész este arra figyelni, hogy tánc közben merre csavarodik épp. Bevallom, én az esetek többségében ebbe a táborba tartozom. Ez az a pont amikor egy vagány nadrág-felső szett tálcán kínálkozik, mint tökéletes alternatíva. Ez a Circus Hotel farmer a vagány strasszos díszítésével több, mint fantasztikus. Párosítsd egy jól szabott blézerrel, egy platform magassarkúval és adj hozzá extra csillogást az Anisa Sojka Juliet nyakláncával.

 

 A kollekcióért kattints a képekre

 

Ha idén az a terved, hogy kihagyod a hajnalig tartó bulizást a városban és inkább a kanapéról köszöntöd az újévet, arra is hoztam egy ötletet. Fektesd a hangsúlyt olyan kiegészítőkre, amik megalapozzák a ragyogó hangulatot. Nincs jobb időszaka az évnek a bársony viselésére, mint a téli ünnepek. A Bluetiful Milano fejpántok formája és puhasága valódi álom. Válassz hozzá csillogó ékszereket és egy nagyon kényelmes Proenza Schouler melegítő szettet. Ezt később nyugodtan viselheted az utcára is egy vagány bakanccsal.

 

 A kollekcióért kattints a képekre

 

Ne aggódj, ha mégis egy fekete kis ruhát kapnál magadra a közelgő alkalmakkor, a Spark le Monde-nak erre is megvan a tökéletes megoldása. Ez a passzos Róhe szatén ruha egy egyszerű, de nagyszerű választás lehet. Szabásának köszönhetően gyönyörűen kiemeli sziluetted, elülső hasítéka pedig vadító megjelenést kölcsönöz. Ha színt vinnél a megjelenésedbe, legyen az egy vörös rúzs vagy egy izgalmas kiegészítő, mint például a Coperni metál színű táskája.

 

 

Jó szemezgetést és csodás ünnepeket!

 

xoxo, Dóri