Ünnepelj és válogass a legcsillogóbb szettekből!

on June 05, 2024

Hatodik születésnapját ünnepli a Spark Le Monde! 

A legfrissebb és legizgalmasabb nemzetközi márkákat hozzuk el nektek, aminek köszönhetően különleges odafigyeléssel, egyenként válogatott izgalmas darabokból választhattok online, illetve – az Andrássy úti és a Lövőház utcai üzletekben –  offline egyaránt. Ünnepelj te is velünk és élvezd a születésnapi 25%-os kedvezményt! Használd a 'SIXSPARK' kuponkódot a kedvezmény aktiválásához.

Az ünnepi hangulat fokozásaként készítettünk egy stílus ajánlót, ahol az elkövetkező időszak legszebb eseményeihez tudsz inspirálódni! Kövesd nyomon a folyamatosan megjelenő cikkeket az ünnepi témában, nehogy lemaradj a káprázatos kincsekről!


Megérkeztek az igazán meleg nyári éjszakák, amikor a vacsorapartiból a kedvenc bárotokban folytatódó ünneplésre a legextrémebb szettjeidben szelheted keresztül az egész várost! Ezek az alkalmak tökéletes lehetőséget biztosítanak arra, hogy a megszokott öltözködési szokásaid komfortjából kilépve bátran kísérletezhess a legcsillogóbb vagy éppen a legminibb ruháid variálásával. Ha még nincsenek meg a ruhásszekrényedben ezek a darabok, vagy csak egy kis frissítésre vágysz, akkor ez az összeállítás neked szól! Csillogó ruhák mellet találkozhatsz eszméletlen kiegészítőkkel egyaránt, a lényeg hogy megtaláld azokat a kedvenc darabjaidat amivel később kedvedre szórakozhatsz és újult energiával vághatsz majd neki az estének!

A híres egyszerű kis fekete ruhát mindenkinek külön is ajánlom, hiszen ez az a ruhadarab ami számtalan eseményen tökéletesen helyt áll! A következő partihoz válassz hozzá legalább annyira izgalmas kiegészítőket, mint a Bluemarine műszőrme kézitáskája és a Panconesi csillogó fülbevalója, vagy a Pico Copenhagen chokere és egyértelműen tiéd az éjszaka! Nézd meg a teljes kollekciót itt!


 



 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––




Álomba illő nagy lagzi


Ha visszaemlékszel a napra, amikor megtudtad hogy a legjobb barátnőd férjhez megy, az izgatottság mellett biztosan átfutott az agyadon a nagy kérdés, hogy mégis mit fogsz felvenni az óriásira tervezett ünnepségre!

Aggodalomra semmi ok, hiszen összeállításunkból kedvedre szemezgethetsz, hogy biztosan megtaláld a legjobb nyári esküvői vendégruhát, amiben garantáltan rengeteg bókot fogsz begyűjteni a násznéptől, de még véletlenül sem fogod elvonni a figyelmet az ünnepelt menyasszonyról!

Ahhoz hogy elérd a tökéletes összhatást a megfejtés a részletekben rejlik, a váratlan formák és anyagok, illetve az egyszerű, vagy éppen statement kiegészítők keverésével.

Egy élénk szín vagy akár egy izgalmas textúrájú ruha választása már önmagában megteszi a hatását, mint például ez a spagetti pántos Cecilie Bahnsen ruha, de ha ezt olyan finom részletekkel egészíted ki, mint Alex Monroe kifinomult aranyozott pitypang fülbevalója és az About Arianne hímzett magassarkúja – amiben visszacsillan a virágmotívum – a végeredmény hibátlan lesz. A look egyszerű, de nagyszerű befejezése ez az oversize gyöngyházfényű organza Anisa Sojka scrunchie, ami a legegyszerűbb kontyot is tutira feldobja. Nézd meg a teljes kollekciót itt!





Tőlem neked,

Lucia