Ünnepelj és válogass a legvariálhatóbb szettjeinkből!

on June 08, 2024
II.

Hatodik születésnapját ünnepli a Spark Le Monde! 
A legfrissebb és legizgalmasabb nemzetközi márkákat hozzuk el nektek, aminek köszönhetően különleges odafigyeléssel, egyenként válogatott izgalmas darabokból választhattok online, illetve – az Andrássy úti és a Lövőház utcai üzletekben –  offline egyaránt. Ünnepelj te is velünk és élvezd a születésnapi 25%-os kedvezményt! Használd a 'SIXSPARK' kuponkódot a kedvezmény aktiválásához.

Az ünnepi hangulat fokozásaként készítettünk egy stílus ajánlót, ahol az elkövetkező időszak legnagyobb partijaihoz tudsz inspirálódni! Kövesd nyomon a folyamatosan megjelenő cikkeket az ünnepi témában, nehogy lemaradj a káprázatos kincsekről!


Credit: The Devil Wears Prada


Irodából egy koktélpartira? Pipa

A céges megjelenés nem egyenlő az unalmassal! Ha egy olyan ikonikus irodai karakterré válnál mint Gisele Bündchen, akkor tudnod kell, hogy ennek a stílusnak minden titka az egyszerűségben rejlik. Viszont ahogyan az irodák egyre lazábbá válnak, úgy kopogtat be az ablakunkon a minimalista stílusosság egy kis csavarral!

Az egyetlen kérdés, hogy ezeket a szuper lookokat miért is csak a munkatársaidnak mutogatnád? A ropogós fehér pólóhoz és a lenge blézeredhez ha már egy kicsit játékos hosszúságú szoknyát vagy csizmát választasz - na meg persze néhány izgalmas kiegészítőt -, ahogy lejárt a munkaidő, egyből indulhatsz is a várva várt koktél partira egy hosszúra nyúlt nap után. Válogass szelekciónkból és találd meg nálunk az új kedvenc darabod, ami majd felpezsdíti a mindennapokat és az estét egyaránt!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––




Credit: Szinyei Merse Pál – Majális

Piknik

 

Képzelj csak el egy tökéletes születésnapot a barátnőiddel, amikor egyikőtöknek sem kell dolgoznia, sétálgattok, piknikeztek a kedvenc parkotokban, a történések csak úgy alakulnak, majd pedig amikor már esteledik meglátogathatjátok együtt a nap lezárásaként a kedvenc bárotokat. Ezt a tökéletes napot már csak egy úton lehet még jobbá tenni, ha mindenki a legcoolabb szettjeiben érkezik majd a nappali álmodozásra, városnézésre. 

Az előrelátható kilométerek érdekében érdemes egy olyan kiegészítőben neki indulni a napnak, mint az ONWUAD papucsa, mert már ránézésre egyértelműen nem csak nagyon kényelmes, de extra külsejével szuper darabja lesz a piknikes szettednek. A napszemüvegedet is mindenképp vidd magaddal, például a Prada tündöklő narancs színű darabját, ami a legegyszerűbb póló és farmer kombinációt is feldobja. 

Gyere és nézd meg válogatásunkat a legszuperebb napodhoz, vagy inspirálódj és találd meg a legszebb ajándékot az ünnepeltnek!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––




Credit: @poolsuite

Esti tengerparti csillogás

 

A nappali feltöltődés után a pezsgés még nem ér véget, sőt, a tengerparton tudjuk jól hogy akkor kezdődik igazán az élet! A tenger nyugalmának és a csillagok alatti összejövetelek élénk, ünnepi hangulatával ötvöződve tökéletes alkalom áll előttünk egyedi és magával ragadó lookok bemutatására. Az ilyen eseményeken különösen népszerűek a lenge anyagok, amitől egyszerre lesz sejtelmes a megjelenésünk, de ugyanakkor praktikus, hűsítő megoldást nyújt a párás tengerparti levegőhöz. Ez a puha, kötött anyagból készült GANNI ruha egyszerre kényelmes és mégis csábító, így ezzel a csavarral tökéletes az esti szórakozáshoz. De ez még semmi! A maximális hatás eléréséért érdemes olyan kiegészítőt választani, amik a tengerből merítenek ihletet. Ilyen például Anita Berisha sellő fülbevalója, mely tökéletesen alkalmas arra, hogy bármilyen öltözékhez hozzáadjon egy kis tengerparti bájt.

A további válogatáshoz nézd meg szelekciónkat, és találd meg kincsedet az idei nyaralásodhoz!

 
puszi,
Lúcia