Divatos outfitek a hidegebb hónapokra

on November 16, 2022
Egy új évszak kezdete gyakran változást is szimbolizál, legyen szó akár célok kitűzéséről és megvalósításáról, vagy akár ruhaváltásról. Van, hogy jön egy új elképzelés arról, hogyan szeretnénk öltözködni az év hátralévő részében és az előttünk álló új évben. Ilyenkor újra gondolhatjuk, hogy milyen stílust szeretnénk kipróbálni, és mivel szeretnénk feldobni a ruhatárunk gyűjteményét. Mi imádunk kísérletezni a ruhákkal, segítségképpen pedig összeállítottunk neked néhány szettet a hidegebb hónapokra, melyek az ellenállhatatlan szezonális kincsek mellett olyan alapdarabokból is állnak, melyekhez szívesen nyúlunk majd vissza az elkövetkezendő időszakban és azon túl is.

 

 

Univerzális csizma
Ha a csizmák nem lennének a szezon sztárjai, ez a Flattered magasszárú modell a kulcs a maximális stílushoz minimális erőfeszítéssel. Egyszerre lehet elegáns és sportos viselet is, csak rajtunk áll, mivel kombináljuk. Egy miniszoknyával és egy izgalmas garbóval párosítva tökéletes választás a hidegebb napokra. Kényelmes viselet egész napra, közben pedig elképesztően trendi megjelenést kölcsönöz majd. Válaszd hozzá ezt az izgalmas Coperni táskát egy vaskos ezüst színű láncot és egy ultra menő napszemüveget, hogy egyensúlyt teremts az egyszerűbb darabok és a szezon legkülönlegesebb újdonságai között. Végezetül kapj fel hozzá, egy puha, gyapjú kabátot, ragad meg az elviteles kávédat és indulhat is a nap.

 

Kattints a képre és nézd meg a teljes kollekciót!

 

 

Klasszikus kötött
Azért szeretjük ezt az időszakot, mert ilyenkor nagyon menő szetteket lehet összerakni. A klasszikus vastag kötésű pulóver, ami abszolút kedvencünk. Ebben a szezonban egy hosszú szoknyával viselve a legtutibb választás. Örömmel jelentjük, hogy a kötöttek igazoltan örök klasszikusok; ehhez a Gestuz által tervezett natúr árnyalatú darabhoz magassarkú csizmát, ékszereket és egy puha Low Classic kézitáskát párosítottunk.

 

Kattints a képre és nézd meg a teljes kollekciót!

 

 

Nappalból az éjszakába
Kevés jobb dolog van egy kecses sziluettnél, ha kabátról van szó. Ha megtalálod azt a kabátot ami már önmagában öltöztet, máris megnyerted a nagy téli ruhavadászatot. Ez a Saks Potts szőrmés bőrkabát minden bizonnyal egy ilyen darab. Egy hosszú szabású kabát könnyed és örökké elegáns módja annak, hogy összeállíts egy megjelenést, mely akár alkalmi ruhákkal is csodásan mutat. Viseld ezt az elegáns fényes anyagú szoknyát egy egyszerűbb felsővel és a karácsonyi vásározás után már egyből indulhatsz is az esti koccintásra a barátnőiddel.

 

Kattints a képre és nézd meg a teljes kollekciót!

 

 

Egész napos csillogás
Sosem tudhatod, mikor lesz szükséged egy csillogó kiegészítőre. Miért ne tarthatnál kéznél egy olyan táskát, mint a Coperni statement Swipe táska? A kristályok idén télen is divatosak - méghozzá nagyon. Az Ottolinger csillogó fülbevaló biztosítja a hangulatot az ünnepi ragyogáshoz. A csillogó kiegészítőket viseld egyszerűbb akár lezser szettekhez, mint például ez a DarkPark farmer, és Coperni pulóver.

 

Kattints a képre és nézd meg a teljes kollekciót!

 

Bízunk benne, hogy ez a válogatás segítségedre volt, és sikerült megtalálnod a tökéletes téli alapdarabokat, amivel gazdagíthatod a ruhatárad. Koccintsunk tehát arra - javasoljuk, hogy forralt borral - hogy az idei téli szezonban gazdagítsuk az alapdarabok gyűjteményét, és fektessünk be olyan időtálló, tartós darabokba, amelyeket évekig szeretni fogunk.

 

Ölelés, a Spark le Monde kreatív csapata