SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Különleges karácsonyi ajándékbeszerző helyek Budapesten

on December 10, 2020

Az utcai vásárok idén sajnos elmaradnak, a hamisítatlan karácsonyi hangulatot viszont nem kell nélkülöznöd. A Spark Le Monde csapata körbejárta a várost, hogy megoszthassa veled a leghangulatosabb karácsonyi ajándékbeszerző helyeket. Személyes kedvenceinket rövid kis kedvcsinálóval alább olvashatod. Boldog ünnepi készülődést kívánunk!

ZSEBI pop-up pékség és kávézó

@zsebibudapest

A Déryné csapata igazi adventi hangulatot teremtett a Zsebi karácsonyi pop-up üzlettel. A kirakat, tele karácsonyi süteményekkel, mesebeli hangulatot áraszt. A kínálatban található baguette, kovászos kenyér, bejgli, diós és pisztáciás csiga, csokis és diós babka és a kedvencünk, a pastéis de nata, melyet helyben sütnek. Ha az ajándékvásárlás közben megkívánsz egy forró italt (olasz pörkölésű kávét, Zhao Zhou teát, forró csokit vagy egy fűszeres forralt bort), egy nagyon szép kis pohárban azt is magaddal viheted, így hazafele sétálva is ünnepi hangulatban tartanak majd a finom sütemények a táskádban és a gőzölgő ital a kezedben.

Cím: Budapest XI. kerület, Bartók Béla út 35.

@zsebibudapest

FRANZISKA karácsonyi süti- és ajándékvásár

@franziska.organic

A Franziska csapata is azon dolgozik, hogy kicsit megkönnyítse ezt az amúgy nagyon nem könnyű időszakot. Szeretnének segíteni, hogy minden otthont sütiillat lenghessen be. A karácsonyi sütemény- és ajándékvásáron különleges meglepetéseket találhatsz szeretteidnek. A kínálatban mindenféle egészséges édesség és ajándék box található, illetve az egyedi DIY doboz is, amellyel saját kezűleg készítheted el a szaloncukor-költeményeidet. Továbbá Franziska ajándékok (pulcsi, bögre, tote bag), Geopen könyvek, bazsalikomos kert teák és Kirakos Budapest termékek várják, hogy rájuk lelj ezen a boldog helyen. 

Cím: Budapest 1011, Iskola utca 29.

@franziska.organic

PROJEKT SHOWROOM karácsonyi ajándékbolt 

@projekt_showroom

A Projekt Showroom, ahogyan minden évben, idén is megnyitotta minden pop-upjaink kedvenc pop-upját, a karácsonyi ajándékvásárt. A varázslatos hangulatú enteriőr arra szolgál, hogy békés és biztonságos szigetet nyújtson az ünnepekre hangolódásban. Hatalmas kínálatukban (közel 100 hazai és külföldi márka) a család minden egyes tagjának találhatsz valami meglepetést, mint például konyhai ajándékokat, gasztronómiai válogatást, pihe-puha takarókat, párnákat, kisebb nagyobb divat - és otthonkiegészítőket, dekorációs tárgyakat, printeket, gyertyákat, ajándékötleteket a család férfi tagjainak, temérdek könyvet, és természetesen szuper jó kreatív és fejlesztő játékokat a gyerekeknek! Látogass el a Projekt Showroomba akár egy romantikus sétával egybekötve a kivilágított Andrássy úton, hogy te is mesebeli ünnepi hangulatba kerülj!

Cím: Budapest 1061, Andrássy út 46. 

@project_showroom

BABKA

@babkadeli

A Babka is felkészült, hogy szebbé tegye az idei év végét. A keleti ihletésű konyhájáról ismert étterem most karácsonyi különlegességekkel készült. A csodás hangulatot, amellyel megajándékoznak bennünket, bármikor arra járunk, most házhoz szállítják. Akár többszemélyes Mezze vacsorát is rendelhetsz, vagy a kedvenc adventi kényeztetésünket, a téli piknikboxot, amely tartalmaz két üveg kókusztejes eggnogot, babkát, jeruzsálemi csokis-diós kalácsot és a kihagyhatatlan portugál süteményt, a pastéis de natát. A karácsonyi süteménykínálatukban emellett megtalálhatod még a klasszikus bejglit, a babka kalácsot és a Mester Róbert műhelyében készült Kovászos Panettonét is (ebből összesen 100 darab van, szóval aki biztosan szeretne, annak erősen javasoljuk az előrendelést). 

Cím: Budapest 1137, Pozsonyi út 3. - BABKA, Budapest 1114, Móricz Zsigmond körtér 7. - BABKA DELI

@babkadeli 

METROPOLITAN beauty concept store

@kbancso

A Metropolitan szépség concept store jellegzetessége a gondosan válogatott termékkínálat, amelynek a hagyomány, a történetmesélés, a minőség és a szenvedély az alapja. Szépségápolási termékeik luxus minőséget garantálnak, miközben ajándéktárgyaik egyediek és lenyűgözően esztétikusak. A szépségszalonban felkészülhetsz az ünnepi csillogásra, az ajándékvásárlást pedig elintézheted a concept store-ban. Kényeztesd magad egy páratlan arckezeléssel és lepd meg szeretteidet néhány különlegességgel. 

Cím: Budapest 1054, Aulich utca 4-6.

@metropolitan_budapest

AUGUSZT CUKRÁSZDA Északtól-Keletig adventi vásár

@augusztcukrászda1870

Az Auguszt cukrászda egy pompás adventi vásárral koronázza meg jubileumi 150. évét, és bemutatja, miként összpontosul a cukrászda adventi termékeiben az a másfél évszázadnyi cukrászművészeti tudás, amelyet az Auguszt család tagjai inaséveik alatt Európa-szerte gyűjtöttek, Északtól egészen Keletig. Egy tematikus vásár, amelyet a betlehemi csillag útvonala alapján álmodtak meg. Látogass el hozzájuk, hogy Te is részese lehess a nagy utazásnak, mely a Mikulás birodalmából indul és a Távol-Keleten ér véget. 

Cím: Budapest 1024, Fény utca 8.

@augusztcukrászda1870

SPARK LE MONDE

Ne feledd, hogy a mi üzletünk is tárt kapukkal vár. A világ által megteremtett megunhatatlan és végtelen ötlettengerből készítjük válogatásunkat. Nem félünk egy-egy egészen pici és ismeretlen dolgot akár a világ legtávolabbi pontjáról sem idehozni, ha annak erejében és egyediségében hiszünk. Ugyanez a szellemiség jellemzi a karácsonyi kollekciónkat is. A család minden tagjának készültünk szuper ajándékötletekkel, üzletünk karácsonyi dekorációja pedig a legboldogabb ünnepi emlékeidet idézi majd fel. Várunk szeretettel!

Cím: Budapest 1024, Lövőház utca 29.

www.sparklemonde.com

 

Reméljük, hogy kedvet kaptál körbejárni ezeket a mesebeli állomásokat!

Cover: https://www.disneyworld.eu/events-tours/holidays/