SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

A kis fekete bikini, ami akár fürdőruha is lehet, de szükséged van rá ezen a nyáron

on June 23, 2019

Mindenki ismeri a LBD- Little Black Dress fogalmát, az a ruha amire nem sajnáljuk a pénzt és időt, hogy megtaláljuk. Mindegyikünk gardróbjában ott várja az alkalmat, hogy bármikor megmentsen, amikor beüt a ’nincs mit felvenni’ krízis.

Pontosan ezt a szerepet kívánja nyáron ellátni a ’LBB’ – a Little Black Bikini’. Egy fekete fürdőruha előnyösen hangsúlyozza az alakodat, miközben a kivágások, textúrák és extra szabásvonalak hatalmas játékteret hagynak, elegáns minden helyzetben, egy fekete fürdőruhában magabiztos leszel, akkor is, ha a nappali strandolást semmi nem választja el az esti poolpartytól.

Bemutatjuk néhány nagy kedvencünket a sparklemonde kínálatából, ha kedved támad megnézni a teljes kollekciót, kattints ide.

Mare Perpetua- Heads One Piece – A ’+ 10 centi combhosszúság’

A Mare Perpetua ikonikus darabja a ’highkini’ névre hallgat, igazi formabontó, ez a fazon miközben vizuálisan meghosszabbítja a combjaidat, a derékben megkötözött pántja előnyösen hangsúlyozza a derekadat. Igazi formabontó, egyenesen Californiából, nem csodálkozunk a ’strand szakértelem’mértékén...

Mare Perpetua - Heads One Piece fekete fürdőruha

Reina Olga - Bowie – A Puha

Az új kedvenc, olasz márkánk - Reina Olga - izgalma az anyagában rejlik, puha fekete bársony anyagból készült, miközben ápol és eltakar, az oldalán nyitott, apró kötők tartják össze amely egyszerre izgalmassá és sexyvé varázsolja. A szezon egyik nagy kedvence.

Reina Olga - Bowie fürdőruha

Soldid and Striped- The Nina Black Rib – Az Elegáns

A Solid & Striped márkához képest igencsak visszafogott darab, egy nagy klasszikus, amin az öv tökéletesen helyezkedik el, ezzel brutális derékhangsúlyt ad. A Solid & Striped egyik állandó ’SOLD OUT’-ja, úgy gondoljuk ez korántsem véletlen, néhány darabot még megtalálsz itt.

Soldid & Striped - The Nina Black Rib

Reina Olga – Showpony – A Sexy

A Showpony-t nem a szégyenlősöknek találták ki. Ez nem a tipikus ápol és eltakar darab, cserébe szuper izgalmas, kisebb ciciken kifejezetten előnyös, sportosabb alakra ajánljuk. Szerintünk az egyik legizgalmasabb darab, bátran csapj le rá és hódítsd meg a strandokat.

Reina Olga – Showpony

Solid & Striped – The Brigitte Black – A Retro

A Brigitte Black az idei nyár egyik nagy kedvencének, a szuper retro magasderekú bikininek a fekete verziója. A magasderék vonal öves társaihoz hasonlóan derék hangsúlyt ad. Ezt a bikinit is nagyon ajánljuk neked, ha sportosabb az alakod, illetve, ha a fenekedre büszkébb vagy mint a pocidra. Szintén egy nagy kedvenc, utolsó darabokat találtok a honlapunkon.

Solid & Striped – The Brigitte Black