SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

3 könyv, amivel lekötheted a gyerekeket karantén idején

on March 29, 2020
Senkinek nem könnyű a jelenlegi helyzet, mindenkinek más és más kihívással kell megküzdenie. Hirtelen a gyerekek, akik eddig óvodában és iskolában nap mint nap interaktív foglalkozásokon vettek részt, otthon vannak és már az összes puzzle-t kiraktad velük és egytől egyig mindegyik színezőt kifestettétek.

Könyvajánlónkban 3 olyan angol nyelvű mesekönyvet válogattunk össze Nektek, amelyek interaktívak és egy kis új színt vihetnek a hétköznapjaitokba.

My First Cookbooks: Pancakes, Pizza, Tacos, And Cookies! 

Ez a doboz 4 könyvet rejt magában bennük 1-1 ínycsiklandozó recepttel: palacsinta, pizza, taco és amerikai cookie készülhet a gyerekekkel közösen. A legjobb benne, hogy ezt megtehetjük a konyha összekoszolása nélkül is, hiszen az oldalakon interaktív fülek vannak elrejtve, amelyek lehetővé teszik, hogy például egy papírcsík mozgatásával lemorzsoljuk a kukoricát, egy körlap segítségével összekeverjük a tésztát vagy a kész palacsintákat kiszedjük a bemélyített oldalból! Fantasztikus élmény a fiatal gyerekeknek, és öröm a szülőknek, hogy mindezt a konyha érintése nélkül végezhetik.

Soft Opening

Az angol nyelvű Soft Opening 2019 novemberében egy nemzetközi Kickstarter kampány segítségével látta meg a napvilágot. A magyar alkotók célja egy prémium mesekönyv létrehozása volt, amely nem pusztán a gyerekeket, hanem a felnőtt korosztályt is leköti és szórakoztatja.

A történet főhőse, Walter, a puha, jól öltözött, ámde nagyon éhes wombat, aki egy furcsa világba csöppenve próbál eligazodni és jóllakni. Utóbbi nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk, így Walter társakat toboroz és beindítja saját vállalkozását, az erdő legpuhább hamburgerezőjét. A Soft Opening azonban több, mint egy tanulságos mesekönyv. Minden kiadvány mellé jár egy UV-lámpácska, melynek segítségével egy szabad szemmel láthatatlan világ tárul fel: a kifejezetten felnőtteknek szánt izgalmas háttérsztorik, kulisszatitkok és egy titkos, Spotify-on és Apple Musicon elérhető zenelista még tovább színesíti az élményt, a lámpás “kincskeresésnek” köszönhetően pedig a felnőttek is újra egy picit gyermeknek érezhetik magukat.

Ez a könyv nem csak altatáshoz tökéletes, de a gyerekek művészettel való megismertetéséhez is. A 35 szépművészeti alkotás - mind az alvás témaköréből - izgalmas és ismeretterjesztő képeskönyv lesz a kicsik számára, miközben a szülőnek is érdekes lehet. A művészek és az alkotások nevei is szerepelnek az oldalakon.

 

Lesd meg az összes szülőknek és gyerekeknek szánt könyvünket ITT.