SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

A Gyöngy táskák forradalma

on May 01, 2019

Szó sincs róla, hogy a világ legpraktikusabb darabjairól beszélnénk, de valamiért mégis nagy a szerelem köztünk és a gyöngy vagy gyöngyös táskák között.

Az eddig inkább a nyakunkba vagy fülünkbe akasztott gyöngyök most új életre kelnek és teljes táskák vagy táskafogantyúk, táskapántok készülnek belőlük. A legnagyobb divatházak is hamar beemelték ezt az ötletet a kollekcióikba, amin egyáltalán nem lepődünk meg, hisz ezáltal a kézitáskáink valódi testékszerekké válnak.

Legyen az icipici vagy hatalmas gyöngy, készülhet műanyagból, fából, üvegből, mindegy is, hisz az összhatás minden esetben bájos.

A kagyló trend után egyáltalán nem meglepő a gyöngy megjelenése mindenütt, mi továbbra is a kettőt vegyítve kedveljük a legjobban.

Mutatunk néhányat a mostanában beszerezhető ’ékszer’ táskák közül.

Az örök nyárból érkező Cult Gaia egyaránt készít fagyöngy és akril gyöngy pántos táskákat:

cultgaia_sparklemonde.com

 


A Chanel jelenlegi kollekciójának legeltaláltabb darabja, a rózsaszín twead flap bag:

chanel

 


A londoni Shrimps márka apró gyöngyökből készült darabja, ami ellopta minden fashionista szívét. Egyébként meglepően használható és egész nagy belső teret biztosít holmijaink számára:

shrimps_sparklemonde.com

Jasmin Larian, a Cult Gaia tervezője sem állt meg a gyöngy pántos táskáknál, hanem megkreálta a saját verzióját a csak gyöngyből álló kis táskára. A nyári fröccsözések legcoolabb kiegészítőjét látjuk benne:

 cult gaia sparklemonde.com

Gyöngyre fel!