SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

A lábvillantós őrület

on November 03, 2020

Még sose nézett ki ilyen jól, hogy nem volt rajtunk nadrág

A legújabb, lábmutogatós, hosszú zoknis trend szexis és vagány egyszerre. Vagyis nem is annyira új, hiszen a 60-as években terjedt el a térdig érő zoknik divatja és évtizedekkel később most ismét az egyik legmeghatározóbb kiegészítő. Ezt a rég elfeledett kincset nemrég olyan olasz divatházak kifutóin láthattuk viszont, mint a Prada, a Fendi és a Gucci.

Divatjelentésünkben elhoztuk a legizgalmasabb példákat erre az őrületes trendre. Megjelentek a divatheteken a rövidnadrágos kosztümök és a ruhaként hordott oversize blézerek, amelyeket általában egy vastagtalpú csizmával vagy egy platform mokaszinnel és térdzoknival kombinálva láthatunk. A lényeg, hogy ebben a szezonban kiemeljük a lábat akár melegebb, akár hidegebb időjárásról beszélünk, legfeljebb felülre több réteg kerül. 

Korábban az iskolai egyenruha része volt a mokaszin és a fehér zokni, ezt látjuk most viszont a divatban egy kicsit megbolondítva magasított talppal és akár combig érő zoknikkal – innentől már csak rajtunk múlik, hogy mennyire extrém a stílusunk. 


Rövidnadrágos kosztüm vagy oversized zakó és mini ruha. De ne feledjük hozzá a térdzoknit és egy vagány csizmát, egy sexy magassarkút vagy egy kényelmes sportcipőt sem. Ha hidegebb téli nap van, akkor pedig egy áttört fekete harisnyát is felhúzhatunk, ahogyan Bella Hadid. 

 

De még az is lehet, hogy a nagypapánk XXL zakóját kötjük magunkra, mint egy ruhát, és egy izgalmas övvel valamint egy statement vastag talpú csizmával kombináljuk. Ezt a trendet egyre több influenszernél látjuk és elözönlötte a divatheteket is. 

 
 
 

A Spark Le Monde oldalán megtaláljuk designer zoknik izgalmas szelekcióját és a Flattered Lia bőrcsizmát is, amely a tökéletes választás ehhez a trendhez.

Képek forrásai: @discodaydream; www.songofstyle.com; @maria_bernad; @thestyleograph; @discodaydream; @alyssainthecity; www.blog.jdsports.co.uk; @leoniehanne; @hoskelsa;  @alyssainthecity; @lottaliinalove; @hoskelsa; @_astheticmode; Acielle, www.vogue.com; @freyawewer; @maria_bernad; @kweepeixi