SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Amikor az arcbőrünk is edzőterembe jár

on October 16, 2020

Az arcmasszázs egyre népszerűbb a modern szépségápolásban. Egyre több A-listás sztár mutatja be videókban a napi arckezelési rutinját. Lehet kézzel, vagy a még látványosabb hatás érdekében eszközökkel kiegészítve is masszírozni az arcunkat. Nemrégiben még drága és fájdalmas beavatkozásoknak vetették alá magukat a nők, ma viszont visszanyúlva az ősi technikákhoz, a modern arckezelés természetesebb és hatékonyabb, mint valaha. 

A Spark Le Monde luxus minőségű arcápolási eszközöket hozott el, hogy ne csak a ruhatárunk, de a bőrünk is tündökölhessen. A Skin Gym egy innovatív márka, amely az ősi keleti szépségtechnikákra támaszkodva alkotta meg kozmetikai eszközeit. Az arcmasszírozók a modern nőt segítik abban, hogy elhagyhassa a drága sebészeti beavatkozásokat, a fájdalmas tűszúrásokat és kezébe vehesse a szépségét. A Skin Gym termékeivel otthon is kényelmesen elvégezhető arckezelések egyszerre stresszoldóak, méregtelenítő hatásúak és feszesítik az arcbőrt. Az alábbiakban bemutatott eszközök rendszeres használatával az arcunkat, mint egy szobrot kontúrozhatjuk.

Gua Sha


Kép: @carolinabullon 


A hagyományos kínai orvoslásban már több száz éve jelen van a gua sha, amely nemcsak feszesebb és ragyogóbb arcbőrt eredményez, de a méregtelenítésben is szerepet vállal. A gua sha helyes használatát Valeria Lipovetsky mutatja be a videóban, amely a kép alatti linkre kattintva érhető el.


A Spark Le Monde-nál elérhető Skin Gym gua sha kövek: Jade Sculpty Heart Gua Sha ToolRose Quartz Gua Sha Crystal Sculpty Tool

 

Az arcszobrász

Kép: @skingymco


A Skin Gym arcszobrászt úgy tervezték, hogy utánozza a professzionális arcmasszázst. Két gömb alakú vége átöleli az arcvonalakat, így segít abban, hogy célzottan kontúrozhassuk és ragyogóbbá tehessük arcbőrünket. Az alábbiakban a Skin Gym saját gyártású beauty vlogjában látható, hogy hogyan kell helyesen alkalmazni az arcszobrászt.

 

 

 

Beauty roller

Kép: @skingymco


Az archenger, ami nem hiányozhat a szépségápolási rutinunkból. Két különböző méretű kvarckővel készült, melyek az arc különböző területeit célozzák meg. A videóban bemutatott technikát alkalmazva, az arcon végiggörgetve azonnali ragyogó hatás érhető el. Ennek a sugárzó eszköznek a segítségével pozitív energiával töltődhetünk fel, elengedhetjük a stresszt és rendszeres használatával feszes és fiatal arcbőrt ajándékozhatunk magunknak.

 Videó: https://www.youtube.com/watch?v=tSlF8zPzha4

A Spark Le Monde-nál elérhető Skin Gym archengerek: Rose Quartz Crystal Facial RollerAmethyst Crystal Facial RollerBlue Sodalite Facial RollerClear Quartz Crystal Facial Roller