SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Divatbemutató egy dobozban

on July 12, 2020

A legtöbb divatház a koronavírus-járvány hatására úgy értelmezte újra a divatheteket, hogy azokat kizárólag az online színtérben valósította meg. A LOEWE azonban gondolt egy merészet, és a virtuális tartalmak mellé egy nagyon is offline, kézzel fogható anyagot állított össze egy dobozba, amelyet barátoknak, együttműködőknek és a sajtónak kézbesített, és amely minden aspektusában bemutatja a 2021-es tavaszi férfikollekciót az inspirációktól kezdve a megvalósításon keresztül, magukig a tervezett darabokig.

A letisztult, fehér dobozban tíz különböző mappa található: a legelső egy levelet tartalmaz a tervezőtől, Jonathan Andersontól, ezt követően pedig inspirációk, a lapokból kiemelkedő sziluettek, a 23-as számú modell szabásmintája, a Loewe-csapattagjainak profiljai és még sok más izgalmas content található. A legextrább a dobozban az a vinil lemez, amely a LOEWE spanyolországi gyárának morajlását tartalmazza, és amely elektromosság nélkül, kizárólag a papírból készült tok segítségével, kézzel forgatva is lejátszható. Az elképesztő összeállítás a LOEWE virtuális divatbemutatójára szóló meghívóval zárul. Ahhoz, hogy valaki teljes egészében elolvassa és magába szippantsa a doboz tartalmát, ahhoz 45 órát kell „offline” tölteni, amely üde felfrissülés a mai rohanó, mindig mindenhol online világban.

Szerencsére azonban a LOEWE azokra is gondolt, akik nem tudnak vagy nem akarnak ennyi időre elszakadni a mobiljaiktól – nekik 24 órás streaming tartalmat kínál a divatház az Instagram oldalán és a honlapján a mai napon, július 12-én. Kattints ide és pillants bele te is a dobozba!