SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Eléggé úgy fest, hogy tél lesz

on October 18, 2020

A Sparknál az első, hideg őszi napon már a legfontosabb őszi/téli ruhadarabokról, a kabátokról álmodozunk. Talán minden nőnek a legnehezebb a tökéletes kabát megtalálása, melynek több oka is van. Először is a téli outfitünk egészét az határozza meg, hogy mi borít be minket a hideg napokon. Ha a kabátunkban nem érezzünk jól magunkat, akkor mindegy, hogy alatta mennyire jól vagyunk felöltözve. Emellett az is nagyon béna helyzet, hogy a boltok nagy része ugyanolyan, fekete, egyforma szabású kabátokat kínál és szinte mindig az az érzésünk, hogy ma már hatszor “jöttem magammal szemben”. Szeretnél valami különlegeset, ami egyszerre melegít, de közben igazán trendinek is érezheted magad benne? A Spark Le Monde elhozta neked a szezon legmenőbb darabjait. Kabátkínálatunk minden egyes darabja híres influenszereken és divathetek csillogó utcai divatfotóin tűnt fel. 

Bemutatjuk neked az idei év legmenőbb téli szettjeit, amelyeknek a középpontjában természetesen a tökéletes kabát áll. Szerintünk nem kell, hogy száz kabát álljon a gardróbodban, inkább legyen egy-kettő igazán jó minőségű, tervezői darabod, amely biztosan nem fog szembejönni veled az utcán. 

Kategóriákra osztottuk a kínálatot, hogy könnyebben megtaláld a neked megfelelőt, így már nem kell boltok sorait végigjárnod. Olvasd el cikkünket, gyere el hozzánk és próbáld fel a kedvenced, vagy akár néhány kattintással online is a tiéd lehet.

A klasszikus (vagy mégsem annyira) ballon 

Ma már nem fontos, hogy külön őszi és téli kabátod is legyen. Lehet, hogy ősszel lazábban, nyitva hordod, télen pedig ugyanazt viseled, de egy nagy, kötött garbóval párosítod. Ha egy ilyen univerzális darabra vágysz, akkor ajánljuk neked a legklasszikusabbat, a ballonkabátot. Hogyan is lehetne teljes egy Spark Le Monde nő ruhatára a tökéletes ballon nélkül? Az idei kínálatban még vegán bőrből készült trenchet is találhatsz, amit ha viselsz, a világ bármely divatfővárosában megirigyelnek majd. Az alábbi képre kattintva megtalálhatod a Spark Le Monde teljes ballonkabát-kínálatát.

képek: @lowclassic_seoul, @sannesehested, @marianne_theodorsen, @estellechemouny

 

A teddy bear, azaz a mackó trend

Szeretnél különleges lenni, de közben megfagyni sem akarsz? A téli divatban néha ez a legnehezebb. De mi van akkor, ha egy mackó bundájának melegét élvezheted és azzal egy időben szuper stílusos is leszel? Ilyet is tudunk mutatni. Ebben a kabáttrendben az a legjobb, hogy egy magassarkú csizmával párosítva lehetsz benne csodásan elegáns, de egy laza hétköznap a farmeroddal és a kedvenc pulcsiddal is tökéletes megjelenést biztosít. A Stand Studio megtervezte a legkedvesebb és legszexisebb mackókat, a képre kattintva pedig megtekintheted a Spark Le Monde szelekcióját. 

képek: hypebae.com, @xoxotsumi, @itsmatildaa, @standstudio_official, @flattered
 

Az örök gyapjúkabát

A gyapjú szóról valahogy mindig a meleg jut eszünkbe. Kínálatunkban olyan gyapjúkabátot is találsz, amelyet egy extra bélésréteg még melegebbé varázsol. Ha egy elegáns eseményre vagy az irodába készülsz, mindig jó választás egy csinosra szabott gyapjúkabát. Ennek a típusnak a különlegessége, hogy bármit is veszel fel hozzá, kifinomult megjelenést kölcsönöz. Ha egy igazán trendi öltözéket szeretnél, akkor kombináld kedvenc farmeroddal, egy oversize kézitáskával és egy hatalmas fejkendővel. A képre kattintva megtekintheted a Spark Le Monde gyapjúkabátjait. 

képek: @gestuz, @clairerose, @sannesehested, @johannaankelhed

 

A takaró alól a paplanba

A karantén hónapjaiban a paplanból csináltunk trendet, de hogy most se kelljen kimásznod a takaró alól, elhoztunk neked néhány pufikabátot, amiben igazán otthonosan érezheted magad, bármerre is jársz. Most már azt kívánjuk, hogy több legyen a kabátban mászkálós, barátokkal töltött idő, mint a takarós, otthon maradós. Ezek a paplan melegségű steppelt kabátok szinte körbeölelnek, kényelmesek és nagyon jól lehet variálni hozzá az öltözékeket. Egy kicsit extrémebb hatás érdekében egy pufi táskával és egy magassarkú zoknicsizmával vedd fel. A kedvenc Veja sportcipőddel és egy jó baseball sapkával pedig kényelmes, ugyanakkor igazán tündöklő is lehetsz. A képre kattintva megtekintheted a Spark Le Monde "paplanjait".  

 kép: @alyssainthecity, @aiysha.siddiqui, @standstuido_official


A kényelmes és divatos 

Az angolul utility style-nak nevezett trendbe olyan ruhadarabok tartoznak, amelyek egyszerre kényelmesek, lazák, esetleg unisex szabásúak, de közben a megfelelő kiegészítőkkel szuper divatosak. Ilyenek például az oversize, ingszerű kabátok. Egyszerű viseletek, amikben úgy lehetsz különleges, hogy közben nem kell sok időt eltöltened azzal, hogy mit vegyél fel. Ha nincs ötleted, hogy miben kápráztasd el a környezeted, akkor ez a fazon egy igazán jó választás. Valóban bármilyen outfithez passzol és egy kis vagányságot is ad hozzá. Hidegebb napokon egy nagy, kötött, pihe-puha pulóverrel és egy bakanccsal vedd fel, de ha épp tárgyalásra készülsz, akkor sem leszel benne slampos. Nyugodtan vedd fel egy selyemblúzzal és egy szoknyával, amitől még izgalmasabb lesz a munkába járó szetted. A képre kattintva megtekintheted a Spark Le Monde legmenőbb utility style kabátját.

kép: @sannesehested, @emitaz, @gestuz