SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Minden idők legmegfizethetőbb lábbeli trendje hódít az európai divatheteken

on August 29, 2018
Meglepő fordulat, ahogy műanyag flip-flopokban vonult a teljes koppenhágai divathét forgataga divatbemutatóról divatbemutatóra.

Thora_Valdimars_instagram_stylesightworldwide
Photo @THORA_VALDIMARS

Hihetetlen, hogy milyen szettekkel is jól mutat a régi nagy (strand) klasszikus, a Havaianas flip-flop. Legyen az egy egyszínű kezeslábas, egy apró mintás selyem maxi ruha vagy akár egy párduc mini, úgy tűnik, a Havaianas bármely outfitnek jól áll.

Emili_Sindlev_thestylestalker.com
Photo @EMILI SINDLEV via @thestylestalker.com

A Havaianas felbukkanása a street fashion-ben egészen egyszerű eredetűnek tűnik, méghozzá a skandináv divatvilág legelismertebb influencerjéhez, Pernille Teisbaekhez köthető, aki bevallása szerint azért jelent meg még a tavaszi divatbemutatókon műanyag flip-flopjában, mert a megelőző napokon magassarkújai olyannyira törték szét a lábfejeit, hogy más cipőt esélye sem volt felvenni.  

Nem csak a street fashionbe szivárgott be a Havaianas, de divatfotózásokon is rendszeresen feltűnik egy-egy pár, illetve egyre több nemzetközi influencer is Havainas pacskerekben lövi a napi outfit-inspirációit.

Örök nyár imádóknak – mint amilyenek mi is vagyunk – ez az outfit kiváló lehetőség átmenteni egy szeletkét a nyárból a szigorú őszbe. Havainas maradj velünk sokáig!
Pernille_Teisbaek_Havaianas
Photo @PERNILLETEISBAEK

Tiffany_Hsu_mytheresa.com_Handinfire
Photo @HANDINFIRE -Tiffany Hsu