SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Nők, akik örökre megváltoztatták a véleményünket arról, hogy mit vehet fel egy kismama

on May 10, 2022
Influenszerek, akik megmutatták, hogy a kantáros nadrágon túl is van lehetőség a kismamák öltözködésében.
Pár hete Rihanna kismamasága már abba a szakaszba lépett, hogy látványos pocakja teret ad a lehető legextrémebb kismama megjelenéseknek, eseményről eseményre sokkolja a világot, van akit jó, van akit rossz értelemben, ezt mindenki döntse el maga. Nem szégyell pocakot mutatni és amikor a Paris Fashion Weeken való, fekete csipkekombinés megjelenésekor azt hittük, hogy most már mindent láttunk, nem sokkal később bebizonyította, hogy ez még csak a kezdet. A legtöbben égbe magasztalják ezt a bevállalós divatozást kismamaként, de azt lássuk be, hogy egy átlag mama nem sok inspirációt nyer ezekből a szettekből. A legbevállalósabbaknak sem feltétlenül ajánlanánk hazai bevásárlós szettnek...
Az elmúlt években azonban sok divatot meghatározó világinfluenszer jutott abba az életszakaszba, hogy babát vállaltak és ezek a nők eldöntötték, hogy a pocak sem állhat a divat iránti szerelmük útjába. A várandósságuk alatt viselt outfiteket pedig bőszen posztolgatták az Iinstagramra, hogy ezekből aztán bátran inspirálódjunk. 
Lássunk tehát néhány kismamát, akik a kantáros nadrágot hátrahagyva, inkább új utakat találtak, hogy stílusukat és nőiességüket a terhességük várandósságuk legvégéig kimaxolják, hátha akad benne egy-két ötlet, amit szívesen magunkévá teszünk. Engem annyira inspiráltak, hogy készítettem egy kollekciót a stílusos kismamák számára, amit ide kattintva érhetsz el.

 

Laza, de elegáns
Túlméretezett zakó – az optikai pocak eltűntető

 

Ezekben a szettekben valójában 8 hónapos pocak ide vagy oda, valószínűleg, aki szembejön, elsőre rá se jön, hogy kismamával áll szemben. Garantált az elegancia, és ráadásul bármilyen kényelmes, sztreccs naci mehet alá, hiszen ezek a zakók annyira túlméretezettek, hogy a fenekedre is rálógnak.

 

A minden alkalomra megfelelő, csinos, sztreccs bodycon ruha

 

A bodyconokat egyébként is nagyon kedvelem, és ez a néhány bevállalós kismama bebizonyította, hogy ezek a ruhák igenis a terhesség alatt is jól szolgálnak. Egy jobb minőségű bodycon ruha a baba születése után is velünk marad, mert az anyaga olyan rugalmass, hogy simán visszaugrik a pocak helye. Teszteltem, működik.

 Kattints ide és találd meg a bodyconod, a neked készült kollekcióban

 

Hosszú lábbakkal előnyben – biciklis nadrág, gyakorlatilag bármivel, ami kényelmesen ráfér a pocakra

 

A jól táguló, gumis sortok a nyári kismamák barátai, de ki gondolta volna, hogy ezt is lehet úgy viselni, hogy közben maximálisan csajos és izgalmas maradjon a megjelenés. Ebben a szettben egy a lényeg, hogy ha a lábak már úgyis kilógnak, válasszunk felülre hosszúujjú darabot, hogy jól kompenzáljuk a kilógó bőrfelületet. Garantált kényelem és egyben stílusos megjelenés.

 

A bő, rövid nyári ruha

 

Tökéletes választás és egyben szintén fantasztikus optikai csalás, ami majdnem, hogy eltűnteti a pocakot. Igen, van, aki erre vágyik... Nyáron végtelen tárháza van az akár kaftán stílusú, vagy sok-sok mintával ellátott rövidke ruháknak. Szuper jól néznek ki, rendkívül egyszerű viseletek, és minden nőnek szüksége van egy-két darab ilyen „nem gondolkozom, csak belebújok” ruhára. Így ha eddig nem lett volna a ruhatáradnak része, ez szintén egy olyan darab, ami a szülés után is jó szolgálatot fog tenni.

 

A gumis szoknya egy szép felsővel

 

Ez a kombináció sem feltétlen jutna az eszünkbe nagy pocakkal, pedig szintén szuperül mutat, elegáns, akár dolgozni, akár egy esti vacsorán jelennénk meg kicsit elszakadva a mackótól. A szoknyák tárháza itt is végtelen, vannak csodás szatén- vagy selyemszoknyák gumis derékkal, és kevés de elegáns fénnyel. Pamut szoknyák, amik sportosabb megjelenést kölcsönöznek ugyanennek a szettnek vagy jó ötlet lehet egy lazán kötött darab is, ami jól növekszik együtt a pocakkal.

 

 

Lenge maxi ruha, legyen az mintás vagy egyszínű

 

Ugyan van, akitől távol állnak ezek a darabok, de én esküszöm rájuk, nem csak kismamaként. Ebből még csak nagyobb méretet sem kell venned, mint amit alapból hordanál. Végtelenül kényelmes, szellős. Egy a lényeg, legyen szuper anyagból, lehetőség szerint vékony pamutból és életünk kedvenc ruhadarabja lesz, terhességen innen és túl.

 

 

Remélem megihlettek ezek a kismama outfitek. A kollekcióba olyan darabokat válogattam, amiket a terhesség előtt, közben és után is viselhetsz majd.

Xoxo,

Zsófi