SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

MEGNYITOTTUK LEGÚJABB ÜZLETÜNKET AZ ANDRÁSSY ÚTON!

on February 14, 2022


Gucci, Louis Vuitton, MaxMara és Jimmy Choo. A budapesti lokáció, ahol a világ legismertebb luxusmárkái is jelen vannak. Talán már ki is találtad, melyik utcáról van szó, így nem is húzzuk tovább az időt, hanem egyből megosztjuk az örömteli hírt, hogy a divatóriások után nagyot álmodtunk és léptünk:

MEGNYITOTTUK LEGÚJABB ÜZLETÜNKET AZ ANDRÁSSY ÚTON!

Számos magazinmegjelenés, sok-sok elégedett, visszatérő vásárló és közel tízezer követő után, üzletünket már a pesti oldalon is megtalálod még nagyobb árukészlettel, és több, mint 90 márkával a világ különböző pontjairól. Most még közelebb hozzuk a minőséget és dizájnt hozzád. Lelj rá kedvenc darabjaidra és még több kincsre immáron több, mint 100 m2-en. 

 

Célunk, hogy a legmagasabb minőségben szolgáljunk ki és részesülj a Spark Le Monde élményben. Minden termékünk raktáron van, Magyarországról szállítunk és igyekszünk minden rendelést 2 munkanapon belül teljesíteni. Amennyiben mégis személyesen néznéd meg kedvenceidet, akkor a karácsonyi listádat már az Andrássy úti üzletünkben is kipipálhatod.

Ne csüggedj, Lövőház utcai üzletünk érintetlen marad, így, ha mégis inkább a megszokott, intim hangulatra vágysz, továbbra is megtalálsz minket Buda híres sétálóutcájában. Ha pedig online rendelnél, a sparklemonde.com 0-24 zavartalanul működik és egyenesen az otthonodig repíti kiszemeltjeid. Hogy ne maradj le napi tartalmainkról sem, kövesd be a @spark.le.monde.store instagramot.

 

Térj be hozzánk, szeretettel várunk!

1061 Budapest, Andrássy út 18.