SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Valentin Pop Up - A SPARK LE MONDE ajándék válogatása

on February 05, 2021
A legszebb fehérneműktől, a legszívecskésebb trendi ékszerekig – ezek a Valentin-napi ajándékötletek tökéletesek bármely stílusos nőnek a környezetedben (vagy tudod, akár magadnak). A Spark Le Monde összeállította a My Funny Valentine kollekciót, ahol megtalálod az alkalomhoz illő, legizgalmasabb darabokat. A válogatást az alábbi képre kattintva érheted el.
 
Avagy épp a tökéletes Valentin-naphoz keresel magadnak tökéletes fehérneműt? Szerintünk a Valetin-napi outfit legyen szexis és csipkés. Ha pedig fehérnemű, akkor Love Stories, amely már a nevében is romantikus márka. Darabjai passzolnak egymáshoz de nem feltétlenül párban járnak, ezzel szabadságot adva, hogy kedvedre kifejezhesd egyéniségedet. Hidd el, ezzel aztán nem tudsz mellé lőni! Kollekciónk ebből a kategóriából is szebbnél szebb darabokat tartalmaz, ezért érdemes belepillantanod.
@lovesrotiesintimates
 
Ajándékok terén természetesen a szívecskés ruhák és ékszerek se maradhatnak ki a válogatásból. Ha még a kapcsolat elején jártok vagy még csak az udvarlós korszaknál, akkor egy szép póló vagy egy karkötő igazán megfelelő meglepetés lehet a „Valentinodnak”.
 
@mayol_world
@elisechalmin
Ne feledkezzünk meg a beauty termékekről sem! A Skin Gym kövei, masszázseszközei csodás kiegészítői lehetnek egy romantikus, ellazulós estének.
@skingymco
A Valentin-nap egy olyan nap az évben, amely alkalmat ad arra, hogy különösképpen is kifejezzétek az egymás iránti szerelmeteket. Egy jól megválasztott ajándék pedig ennek a szép estének az emlékét sokáig őrizheti. Ne felejtsd hát el megnézni a kollekciónkat, ahol rengeteg inspirációt találhatsz, és amelyből a kedvenceidet online is megrendelheted: (kollekció és link)