SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Vásárolj hazait, online – avagy a legcoolabb magyar tervezők darabjai egy kattintásnyira

on March 22, 2020

A tavasz idén nem azt hozta, amire számítottunk, de ne csüggedjünk egy percre se, hiszen az otthonülésből is ki lehet hozni a maximumot. Az új helyzet mindenkit kreativitásra és összetartásra késztetett. Új értelmet nyert a Facebook: jógaórákon vehetünk részt, koncerteket és színházi előadásokat nézhetünk élőben, meseolvasások és online milongák lepik el az étert miközben a kedvenc éttermeink mind-mind csatlakoznak a Wolthoz, hogy az otthonmaradás alatt is elfogyaszthassuk a kedvenc pizzánkat. Mindenki azon dolgozik, hogy az életünk aktív és tartalmas maradjon, még akkor is, ha az elkövetkező időszakot a nappali és a hálószoba között ingázva töltjük.

vasarolj hazait spark le monde artwork by @ddraw_illustration 

De mi történik a kedvenc tervezőinkkel egy ilyen bizonytalan időszakban? Hol találjuk meg az új tavaszi kollekcióikat és hol szerezhetjük be a rég várt tavaszi darabjainkat, kiegészítőinket? Hiszen a vásárlás nem smafu, az egyéniségünk kifejezőeszköze a külvilág felé és az életünk része, hogy meglepjük magunkat és másokat. Keressük, szeretjük a darabokat, amik mögött történet van, amik kicsit mások, amikben tudjuk, hogy gondolat és szeretet van, nem pedig futószalagon gyártott nagyipari másolások.

A nehezebb, otthonülős időszaknak egyszercsak vége lesz, és nem szeretnénk egy olyan világba visszatérni, ahol nincs már többé a régi kedvenc éttermünk, ahol nem főzik már meg nekünk a kedvenc újhullámos kávénkat (az egyetlen dolgot, ami erőt adhat egy vacak naphoz), ahol nem kapjuk meg a kedvenc bárunkban a legjobb hazai, csapolt „Son of a Bitch” sörünket, vagy ahol hiába mennénk a kedvenc tervezőnkhöz egy-két friss darabért, ami nem jön szembe velünk az utcán, mert beszántotta az előző pár hónap soha nem látott gazdasági válsága. Mindannyiunk felelőssége, hogy életben tartsuk azokat a dolgokat, amik feldobják a szürke hétköznapjainkat és amik erővel és boldogsággal töltenek fel. Az a cél, hogy erősebben térjünk vissza ez után a pár szűk hónap után, mint valaha, ez pedig egyedül nem megy, csak összefogással.

A sparklemonde.com kezdeményezése, a SPARK LE HOME,  azzal a céllal jött létre, hogy a legtehetségesebb tervezők – akiket az üzleteik zárva tartása nehéz helyzetbe hoz abban, hogy megmutassák Nektek a legújabb darabjaikat, illetve, hogy mivel készültek a tavaszra – egy egységes, könnyen átlátható felületet kapjanak. 11 tervező munkáival indul el az új sparklemonde.com aloldal, melyen könnyen átböngészhetitek a legújabb tervezői darabokat és szuper egyszerűen meg is vásárolhatjátok őket. Az online kártyás és Paypalos fizetés biztosítva van, illetve az érintésmentes házhozszállítás is a GLS által biztosítva, ingyenesen, 2 munkanapon belül bárhova az országban.

És akkor pár szóban arról, hogy kikkel is találkozhattok az új oldalon és miért szeretjük őket:

ALMA VETLÉNYI
Vetlényi Alma darabjai időtállóak, letisztultak és természetközeliek. A szabások különlegesek és könnyedek. A fenntarthatóság és a természetesség az, amit ezekben a darabokban imádunk. Alma számára a légies minimalizmus mellett fontos, hogy minden darab fenntartható, természetes anyagokból készüljön. A darabok sziluettjei organikusan alakulnak a női testen, rendhagyó tervezői megoldásokkal, szabászati hulladék keletkezése nélkül. A natúr, visszafogott színvilág a természettel való azonosulást jelképezi.

ANNA AMÉLIE
Anna Amélie különleges bőrökből készült táskáival hódítja meg a nagyvilágot. A tavaszi kollekció minden eddiginél vadabb lett és amit a fantasztikus fényes anyaghasználat mellett különösen imádunk benne, az a sok-sok vaskos láncból készült pánt. A korpulens láncok a szezon sztárjai, tökéletes kiegészítői egy-egy letisztult, átgondolt, sokszínűen használható kapszulagardróbnak. A különleges bőrök mellett a csodás egyvonalas rajzok azok, amik különlegessé és egyedivé varázsolják ezeket a darabokat, és amelyek egytől-egyig Oláh Anna saját alkotásai.

ANNA DAUBNER
Anna Daubner mintha csak egy szivárványon élne, annyira optimista és ennek megfelelően minden darabja pozitivizmust, életkedvet és vidámságot sugároz. Bátor, csajos színhasználata színt visz mindenki gardróbjába. Finom humor jellemzi mind az árnyalatok kombinációiban, mind pedig a méltán népszerű pólói és pulóverei feliratozásában. Anna Daubner nem fél megmodnani, ráírja a pólódra, amit már annyira régen szerettél volna kimondani, és ezzel legitimitást ad akár arra, hogy elmond mindenkinek, hogy „Kopj le”. Imádjuk, mert vicces, erős, támogató és pici feminizmussal fűszerezett. Minden ruhatárba kell belőle egy.

vasarolj hazait spark le monde annaveltenyi annadaubner annaamelie

CELENI
Cselényi Eszter, az örök romantikus. Márkája nőies és érett. Szezonról szezonra olyan darabokat álmod meg, amelyek kiválóan kombinálhatóak és hosszú távú befektetésnek bizonyulnak. Csodás anyagok és nőies fazonok, sok fodor és játék a formákkal, a színekkel. Olyan ruhák ezek, amelyekben a legnagyobb színésznőink és énekeseink büszkén jelennek meg a színpadon vagy bármilyen eseményen. A tavaszi kollekció igazán romantikus lett: fantasztikus provanszi színek és anyagok, puha pamutok és lenvásznak, az egész kollekció légies és könnyű, pont olyan, mint amit egész nyáron hordani szeretnénk. A tökéletes balatoni idillt idézi meg. A kollekcióból pedig számunkra legkedvesebb a vadvirággal hímzett pulóver, ami kényelmes, ugyanakkor nőies. Biztos, hogy egy darabra lecsapunk belőle magunk is.SS

DORIVISY
Különleges anyaghasználat és szokatlan formák. Apró, izgalmas színű gyémántok és zafírok bolondítják meg ezeket a különleges ékszereket. Visy Dórinál a gyűrű nem kör alakú és a gyémánt nem fehér, ez pedig rendkivül izgató számunkra. Visy Dóri úgy bontja le a szabályokat, hogy azzal rögtön felépít egy új világot. Mi igent mondanánk bármelyik darabra.

DÜSK BUDAPEST
Az már bizonyos, hogy a hazai grunge nagyasszonya lesz Hegedüs Dóri, elsőszezonos divattervező, a DÜSK márka megálmodója. Imádjuk a vad szín-, minta- és fazonhasználatát, amelyek által ezek a darabok nem maradnak észrevétlenül.  A 70-es, 80-as évek inspirálta fazonok és a „genderless” ruhadarabok időszerűbbek, mint valaha. Cool faktor 1000%, mi rámennénk a helyedben azonnal.

THE MAMA KIN
Csodás, kifinimult darabok rengeteg édesvizi gyönggyel. Könnyed finomság jellemzi az összes Mamakin ékszert. Az elmúlt évek kagyló trendjeit most szépen lassan elkezdi átvenni a gyöngy. Mi élünk-halunk a természetes édesvizi gyöngyökért és a szabálytalanságukért, ami teljesen egyedivé tesz minden ékszert, ami belőlük készül.

PHILOMÉN BUDAPEST
A hazai fürdőruhamárkák királynője nem csak design, hanem előremutatás szempontjából is. A tervező, Csabai Zita minden darabját 100%-ban újrahasznosított óceáni hulladékból készült luxus anyagokból készíti. A mi szörfös szívünknek pedig igencsak érzékeny pontja az óceán, így már csak az anyagok miatt is a Philomén mellett tennénk le a voksunk. Letisztult színek, modern formák, amelyek előnyösen hangsúlyozzák a nőies vonalaid. Nem véletlen választja a Philomént Mádai Vivi és Péterfy Bori. Ezen a nyáron, ha kiszabadulunk, mindenkinek kötelező a Balcsira egy Philomén darab.

vasarolj hazait spark le monde dusk mamakin philomen

REVI STUDIOS
A Revi Studios letisztult, modern ékszereiből sugárzik a Párizs inspirálta könnyed letisztultság. 18 karátos arannyal bevont ékszerei azok a kiegészítői lesznek ruhatáradnak, amit mindennap fel akarsz majd venni. A klasszikusok mellett pedig olyan ékszereket is találsz a kollekcióban, mint a Lea fülkarika, amelynél jobb befektetést nem választhatsz 2020-ban, ha up-to-date divatversenyző akarsz maradni.

SECONDLAND

A Secondland budapesti divatmárka az upcycling, vagyis az értéknövelő újrahasznosítás gondolatával alakít át vintage darabokat egy derűs és romantikus világot létrehozva. Mint divat- és textiltervező, Vecsei Kinga Réta egy olyan márka álmát valósította meg, amely a divatipar túltermelésére reflektálva már meglévő anyagok körforgásba hozatalát tűzi ki céljául. A tervezett kincsek pasztelles színvilágukkal a régi fotók, királylányos mesék nosztalgikus univerzumát idézik fel amellett, hogy betekintést nyújtanak a fenntarthatóság szépségeibe. A seasonless, rétegelhető kollekciók, és az örökölt vagy saját gardróbból válogatott preloved darabok megmutatják mindazt, amit Secondland varázslatos világa szimbolizál, Réta gyermekkorából inspirálódva.

TAU
Vecsei Zsófi legújabb márkája a Tau, a Vecsei Millinery kistestvére. Vecsei Zsófi minden részletre kiterjedő precizitása és igénye a szépre és a minőségre kenterbe veri az összes nemzetközileg híres kalapmárkát. A Tau darabjai mind színükben, mind fazonjukban olyan klasszikusoknak számítanak, amire szüksége van a gardróbodnak. Centizd le a buksidat és rendeld meg a tökéletes kalapot, amíg még megteheted, nagyon gyors „sold out”-ra számítunk ugyanis, hiszen a magas minőséghez elérhető árak társulnak.

ZIA BUDAPEST
Csizmazia Anett, a Zia tervezője, a hazai „alapdarab” mester. Kollekciói tele vannak olyan fazonokkal, amiket bármivel szuperül tudsz párosítani, így kevés energiabefektetéssel öltözhetsz fel nagyon trendin.  Alapdarabok, klasszikus színek, kényelmes fazonok és fantasztikus anyagok – minden együtt ahhoz, hogy ügyesen felépítsük a kapszulagardróbunkat. A fazonok között találsz még a házi karantén idejére is kiváló, trendi darabokat: válaszd a Zia Loungeweart a tökéletesen designos, de mégis kényelmes otthoni munkaidőszakra.

vasarolj hazait tau revi studio zia budapest sparklemonde

 

 Kattints ide a teljes SPARK LE HOME kollekcióhoz!